Familia Decker se întoarce la E! cu un nou sezon, Eric&Jessie!

Pregătiți-vă de acțiune, pentru că familia Decker se întoarce la E! cu un nou sezon, în exclusivitate, al celebrului reality show Eric&Jessie. Sezonul 3 al seriei are premiera la E! vineri, 9 martie, la 22:00 și săptămânal va fi difuzat câte un episod.

În decursul ultimilor trei ani, familia Decker a trecut prin multe schimbări: cântăreața și compozitoarea de muzică country, Jessie, împreună cu soțul ei, jucătorul echipei de fotbal american New York Jets, Eric, sunt acum părinții a doi copii, micuța Vivianne și fiul lor, Eric Jr., au cariere în ascensiune și noi afaceri în derulare.

Eric&Jessie propune fanilor să urmărească viața cuplului de celebrități prezentând imagini exclusive și necenzurate din viața familiei. Eric&Jessie este produs de Shed Media pentru E! Entertainment.

Atât eu, cât și Eric suntem foarte încântați să facem parte din cel de al treilea sezon al seriei”, a declarat Jessie James Decker. ”Iubim timpul petrecut în familie, distracția și vrem să împărtășim dragostea nostră. Sunt sigură că fanilor le va plăcea să privească noua dinamică a vieților noastre.”

În cel de al treilea sezon din Eric&Jessie, Jessie jonglează cu datoriile de mamă, cariera muzicală și dezvoltarea afacerii, iar Eric își schimbă brusc echipa și semnează cu Tennessee Titans.
Familia Decker discută despre viitor și pornește într-o nouă aventură, în timp ce încearcă să se stabileacă în Nashville. Pe măsură ce nunta lui Sydney, sora lui Jessie, se apropie, evenimentul este întâmpinat de o altă veste bună - aceștia așteaptă primul lor copil.  

Eric&Jessie: Game On a avut premiera în septembrie 2013 la E! și în decursul primelor două sezoane a marcat două evenimente majore pentru cuplul de celebrități: publicul a urmărit nunta celor doi și nașterea primului lor copil.
În timp ce viața familiei Decker trece prin schimbări, aceștia rămân fideli familiei, distracției și unul altuia.

Eric&Jessie este produs de Shed Media și Pam Healey, Lisa Shannon și Kathryn Takis, iar Melissa Stokes este producător executiv. Jessie James Decker este, de asemenea, producător executiv. Noutăți sunt disponibile și pe Facebook (@ericandjessieone), Twitter (@ericandjessie) și Instagram (@ericandjessie) conturi dedicate showului Eric&Jessie. În România E! se găsește în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod