Emoții și adrenalină în această seară, pentru concurenții MasterChef

În această seară, de la ora 23:00, o nouă ediție MasterChef, aduce în prim-plan talentul culinar al celor 10 concurenți care au reușit să ajungă până în această etapă. Loredana, Robert, Bologa, Roxana, Ana, Atena, Flavius, Lori, Alexandra și Raul vor avea parte de emoții și multă adrenalină.

Prima probă, cutia misterelor, le va rezerva concurenților o mare surpriză. Lacrimi de bucurie vor curge când în bucătăria MasterChef vor intra, pe rând, cele mai apropiate persoane din viața lor și vor munci cot la cot pentru a pune în fața juraților preparate gătite cu suflet și din suflet.

Andrenalina va fi și ea prezentă, iar baza militară din Kogălniceanu îi va găzdui pe concurenți și le va oferi un spectacol de neuitat pus în scenă de soldații de acolo. Printre focuri de armă, avioane, elicoptere și explozii, cei 10 vor trebui să gătească alături de foști concurenți pentru soldații din bază.

Chef Răzvan Exarhu, chef Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu vor oferi un mare avantaj unuia dintre concurenți. Cum se vor descurca cei 10 și cum vor gestiona emoțiile, ce preparate vor fi cele mai apreciate de jurați rămâne de văzut, în această seară de la ora 23:00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod