Emoție și dezvăluiri incredibile, luni, la Uite cine dansează!

Cele nouă perechi rămase în competiția Uite cine dansează! și-au ales melodiile și au realizat coregrafiile pentru cea de-a patra ediție a show-ului, iar acum repetă toate mișcările, își doresc să impresioneze juriul și să obțină cât mai multe note de 10, dar mai ales să placă publicului.
Luni, de la 20:30, vom vedea ce visa Antonia atunci când era mică, de ce obstacole s-a lovit Sandu Lungu în viață și cum l-au transformat în omul care este acum, care sunt motivele pentru care Lili Sandu a revenit în România, când a început Alex Velea să fie cu adevărat fericit, pentru cine dansează Liviu Teodorescu, cum și-a început cariera Marius Manole și cum a părăsit orașul natal, cum este Octavian Strunilă în relația de cuplu și pentru ce moment se pregătește intens, ce fel de relație avea Rona Hartner cu bunicul și cu tatăl ei și vom afla câteva detalii emoționante din viața Ancăi Sînă Serea.

Pe lângă dansurile care vor reda perfect câte un moment de răscruce din viața fiecăruia, concurenții vor avea alături și persoane dragi, unele dintre ele implicându-se în momentele prezentate pe ring.
Cine sunt cei care vor veni să fie alături de ei în această ediție specială Uite cine dansează! și cum se vor descurca pe scenă, vedem luni, de la 20:30!

Show-ul Uite cine dansează! va aduce surprize de proporții în cea de-a patra ediție, când vom afla lucruri în premieră și vom urmări coregrafii extraordinare, pline de emoție și trăiri intense.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod