Emisiunile Kanal D „Asta-i Romania!” si „WOWBiz” au fost premiate la Gala Celebritatilor Anului 2017

Marti, 11 aprilie, in cadrul Galei Celebritatilor Anului 2017, ajunsa la cea de-a zecea editie, au fost premiate emisiunile Kanal D „Asta-i Romania!” si „WOWBiz”. Mihai Ghita, prezentatorul „Asta-i Romania!”, a urcat pe scena pentru a ridica distinctia pentru Cea mai buna emisiune de reportaje,  iar „WOWBiz” si-a adjudecat premiul pentru Cel mai bun late night show.
 
La sarbatorirea celor 10 ani de existenta a Galei Celebritatilor au fost prezente o serie de personalitati marcante ale vietii publice si artistice romanesti.
Printre cei care au urcat pe scena pentru a-si ridica premiile si a primi aplauzele de recunoastere a valorii lor s-au aflat regizorul Ioan Carmazan, cantaretul de muzica populara si folcloristul Nicolae Sabau, Angela Buciu si Elena Merisoreanu.
 
Au fost doua momente extrem de emotionante in timpul galei, momente de reculegere in memoria lui Ion Besoiu si a Ilenei Ciuculete, ambii primind post-mortem Premii de excelenta pentru intreaga cariera. Sotul si fiii Ilenei Ciuculete au urcat pe scena pentru a aduce un omagiu femeii care le-a marcat destinele.
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod