Emisiunea "BV01ADE" prezentată de Adela Diaconu, revine cu un nou sezon din 2 februarie!

Adela Diaconu vă arată de 11 ani tot ce este in trend, care sunt vedetele in voga si cele mai noi prezentari de moda ale designerilor de top din România. Show-ul care a reuşit să pătrundă in casele vedetelor, în culisele studiourilor de televiziune alături de cei mai cunoscuţi oameni de televiziune, care v-a prezentat secretele celor mai renumiti specialisti din domeniul frumusetii pentru a avea o imagine de succes si v-a aratat în avanpremieră trendurile din modă, revine cu un nou sezon din 2 februarie la Nova Tv!
Sâmbătă, 2 februarie de la ora 18:00, incepe noul sezon al emisiunii "BV01ADE", show ce va dezvăluie principalele tendinte in moda, trucuri de infrumusetare si secrete ascunse ale celebritatilor. Veti descoperi interviuri cu amanunte picante si dezvaluiri incendiare din viata artistilor, sportivilor,  vedetelor tv, dar si cele mai noi prezentari de moda ale designerilor de top. Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan-Reghecampf, Marian Olaianos, Camelia Potec, Nicușor Stan, Andra Miron, Iuliana Tudor, Dana Săvuică, Anca Bejan, psihologul Marius Teodor Zamfir, Florina Mărcuţă, Ioana Călin, Irina Wagner sunt doar cateva dintre vedetele ce vor fi prezente in emisiunea de divertisment.

De-a lungul anilor, aprecierile din partea publicului si a colegilor de breaslă au venit sub forma premiilor primite in cadrul mai multor gale de televiziune din România: pentru ''Bv01Ade'' by Adela Diaconu ~ cea mai bună şi longevivă emisiune Tv de lifestyle din România , cea mai bună emisiune de fashion şi lifestyle , premiul pentru eleganţă şi stil în televiziune, premiul pentru implicare în promovarea sanatatii si sportului românesc în mass-media, diploma de Excelenta pentru productie TV, Femeia de succes in anul 2015, 2016, 2017 si 2018.

Originară din Brașov, după ce a făcut tenis de performanță, Adela a ales calea jurnalismului de televiziune, în care activează de peste unsprezece ani, și în care a adus un alt concept și o altă viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A încercat mereu ca jurnalist să vadă dincolo de viața publică și perfectă a vedetelor și a oamenilor momentului, a adus în prim-plan viețile și reușitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor și acestei țări.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod