Elena lanseaza "Un gram de suflet", cu o noua imagine super senzuala si un clip cu atmosfera cubano

Dupa o pauza de 1 an si jumatate, Elena Gheorghe lanseaza "Un gram de suflet", odata cu o noua imagine foarte feminina, senzuala, care aminteste de flirtul din lumea latino-americana.
Joi seara, Elena a cantat in premiera „Un gram de suflet" in cadrul evenimentului de lansare a noului ei single, alaturi de prieteni, dar si artisti, vloggeri si oameni din media. Andreea Balan, Lora, Adela Popescu, Radu Valcan, Nicole Cherry, Amna, AMI, Tostogan'S, Magdyz, Theoxxh, Alpacalegion, Alexandra Ungureanu si Adelina Pestritu sunt doar cativa dintre cei care s-au distrat pe ritmuri de bachata impreuna cu artista. Vizionarea videoclipului a fost urmata de un show live sustinut de catre Elena, cara a cantat cele mai iubite hituri ale sale, printre care „Ecou", „Vocea ta" si „Pana dimineata".  Alaturi de artista a urcat pe scena si un cuplu de dansatori profesionisti, „Pas in Doi". Mai mult decat atat, Lora si Andreea Balan au avut un moment de dans spectaculos, plin de pasiune.

„"Un gram de suflet" e primul single de pe albumul pe care il pregatesc de un an jumatate impreuna cu minunatii si talentatii baieti de la EpiQ Records. Am ales ca in toata aceasta perioada sa nu mai lansez altceva, sa lucrez consecvent si legat la album, sa fiu in acord cu starea mea reala, la adevarul profund din viata mea; tocmai am implinit 33 de ani, sunt mama, iubita, abia acum inteleg ce spun toti despre cata libertate si bucurie aduce o varsta a implinirii. Mi se pare super eliberator si puternic ca anii astia care au trecut mi-au adus incredere in mine, cred ca acum stiu cel mai bine ce si cine sunt cu adevarat si nu mi-e deloc teama sa arat tot ce simt. Ma simt bine in pielea mea, in povestea mea de viata si am vrut ca si muzica mea sa se apropie de adevarul meu de acum. Dintotdeauna m-am simtit foarte bine pe ritmurile latino, cred ca temperamentul meu e unul pasional, exploziv, pozitiv, la fel ca toata arta care vine din coltul ala de lume", spune artista.

Povestea clipului "Un gram de suflet" este construita in jurul pasionalului bachata sensual, dansul care incalzeste dance-hall-urile din lume si toata coregrafia este facuta si sustinuta de un duo incredibil, campionii mondiali la bachata sensual, Sara si Marco.

"Bachata e cea mai buna forma sa exprim libertatea si siguranta de sine pe care le simte orice femeie care a trecut de 30 de ani. Sara si Marco sunt un cuplu minunat, niste artisti care va vor taia rasuflarea cu talentul si pasiunea lor. A fost minunat sa ii am alaturi de mine in clip", adauga Elena.

Videoclipul piesei pune in scena o poveste pasionala de dragoste intr-un decor tropical, "caliente". "In clip sunt asa cum nu m-ati mai vazut niciodata, mi- am pus inima pe masa, m-am lasat dusa de tot ce simt si stiu sigur ca povestea asta o sa ajunga la voi, direct in suflet. E despre dragoste, pasiune, senzualitate, libertatea de a fi asa cum simti, despre bucuria de a fi cu adevarat viu", marturiseste aceasta.

De-a lungul timpului, artista a lansat single-uri de succes precum "Body Song", "Ecou", "Antidot", "Autograf", "Pana dimineata", care au cucerit publicul si posturile de radio din Romania, dar si hituri precum "Mamma Mia", "Midnight Sun" si "Senor Loco", care au ocupat primele pozitii in topuri din tari ca Japonia, Israel, Spania, Polonia si Italia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod