Ela Crăciun este sosia lui Kim Kardashian în România

Ela Crăciun a oferit o apariție de neuitat în cadrul unui recent eveniment monden pentru care, conform tematicii, a fost transformată de stiliști în sosia lui Kim Kardashian. Prezentatoarea de televiziune a purtat o perucă blondă, un machiaj similar vedetei de la Hollywood și o rochie în nuanță roz pudrat ce i-a pus în evidență silueta tip clepsidră pentru care este admirată și celebra Kim Kardashian.

Invitații evenimentului au fost impresionați de apariția Elei Crăciun, iar fanii acesteia au votat-o pe pagina de facebook a publicației ce a organizat petrecerea, devansând alte vedete din România, transformate la rândul lor de stiliști.

Astfel se face că Ela Crăciun a avut cea mai apreciată apariție a serii și a câștigat trofeul „Cea mai reușită transformare într-o vedetă de Hollywood”, având cele mai multe voturi online din partea publicului.

Le mulțumesc specialiștilor pentru această transformare. Îmi place foarte mult și să nu vă minunați dacă o să mă vedeți de mâine cu părul blond. Kim Kardashian este fascinantă. În ciuda controverselor sale,  admir pentru că a creat o adevărată industrie în jurul ei și știe să își valorifice fiecare atu al său.

Bravo ei!”, a declarat Ela Crăciun în momentul în care i s-a înmânat trofeul.

Transformarea stilistă a fost realizată de echipa Jovsky Studio și de make-up artiștii Mădălina Petcu și Andreea Popeanu. Nu este pentru prima dată când Ela Crăciun este comparată cu Kim Kardashian. Grație formelor sale feminine generoase, prezentatoarea TV a fost catalogată de mulți dintre fanii săi drept Kim Kardashian de România după apariția unor fotografii pe social media în care Ela apare purtând vestimentații ce îi pun în evidență silueta de tip clepsidră.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod