Ediție specială Fashion Police: The 2017 Grammy Awards

Ediția specială dedicată Premiilor Grammy 2017 dezvăluie detalii picante în premieră despre relația dintre Amber Rose și Wiz Khalifa

 În seara zilei de duminică, 12 februarie, la Los Angeles s-au decernat Premiile Grammy, care recompensează cele mai reușite piese și artiști ai momentului. Marea câștigătoare a serii a fost Adele, care și-a adjudecat cinci trofee, dintre care trei la categoriile cele mai importante, învingând-o pe rivala sa, Beyonce. Adele și-a exprimat pe scenă recunoștința și respectul față de Beyonce, care a strălucit, la rândul ei, pe scena Premiilor Grammy.

Miercuri, 15 februarie, la 22:00, emisiunea Fashion Police: The 2017 Grammy Awards va da verdicte în ceea ce privește ținutele alese de vedete pe covorul roșu al acestui eveniment important din industria muzicală.

Gazdele Melissa Rivers, Giuliana Rancic, Brad Goreski, NeNe Leakes și Margaret Cho vor dezbate în cele mai mici detalii aparițiile invitaților și vor adăuga, de asemenea, comentarii picante și știri despre celebrități.

În sâmbăta premergătoare decernării Premiilor Grammy 2017 a avut loc petrecerea anuală pre-Grammy, găzduită de celebrul producător muzical american Clive Davis și de organizația The Recording Academy, la hotelul Beverly Hilton. În timpul petrecerii, Amber Rose și Wiz Khalifa au fost surprinși sărutându-se și ținându-se de mână, iar gazda emisiunii Fashion Police - NeNe Leakes a fost martora gesturilor lor de afecțiune în public.

Chiar dacă Amber a spus că nu formează un cuplu cu Wiz, NeNe povestește, în timpul emisiunii Fashion Police de miercuri seara, că i-a văzut pe aceștia sărutându-se și ținându-se de mână. La un moment dat eram la toaletă, era și Amber acolo, iar Wiz o aștepta în fața ușii. Arătau foarte drăguț împreună!, spune NeNe Leakes.

Urmăriți miercuri, 15 februarie, la ora 22:00, emisiunea Fashion Police: The 2017 Grammy Awards, pentru a afla părerile experților în modă despre alegerile vestimentare, accesoriile și aparițiile celebrităților, dar și care au fost momentele importante ale serii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod