Echipa Visuri la cheie îi va împlini visul unei bunici care a luptat toată viața pentru familia ei

Cei trei membri ai familiei Mănăilă, Lenuța - mama, Cătălin - fiul ei, și Ecaterina - bunica, sunt extrem de uniți și luptă pentru a rămâne împreună, indiferent de greutățile prin care trec zi de zi. Mâine seară, echipa Visuri la cheie le va oferi acestora locuința la care au visat toată viața și de care au mare nevoie.

Ecaterina are nouă copii, dintre care doar șapte trăiesc. Toți frații Lenuței au locuințe și familii, însă ea a rămas alături de mama ei și de fiul ei în casa părintească. Până acum trei luni, bunica împreună cu fiica ei și nepotul locuiau într-o căsuță mică din paiantă, în care, din cauza vechimii, începuse să plouă. Pentru că resursele financiare le sunt limitate, nu au putut face reparații, iar Lenuța s-a împrumutat ca să poată cumpăra materialele de construcție necesare.

Ulterior, a plecat în Anglia să lucreze pentru a achita toate datoriile. Situația s-a complicat pentru familia Mănăilă, deoarece locuința a ars din temelii în vara aceasta, însă din fericire nimeni nu era în casă în acel moment.



După acest eveniment nefericit, Lenuța a revenit în țară pentru a fi alături de mama și de copilul ei, iar acum toți trei locuiesc la una dintre surorile ei. Pentru că familia este extrem de unită, fiii Ecaterinei și comunitatea din sat au intervenit și încearcă să reconstruiască locuința.

Au reușit de curând să monteze acoperișul.

Cea mai mare dorință a lor este să aibă o casă în care să poată duce o viață normală, iar Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi vor transforma acest vis în realitate, mâine, în ultima ediție din sezonul patru Visuri la cheie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod