Duminică seară, ultimii eroi luptă pentru un loc în marea finală Ninja Warrior România!

Duminică seară, ultimii 25 de semifinaliști intră în arena Ninja Warrior România și luptă pentru un loc în marea finală.

Săptămâna trecută, 26 de eroi au dat totul pentru a obține cel mai bun rezultat, dar poziția lor în clasament nu este încă sigură până când nu performează și ceilalți concurenți. Vom asista la cele mai dramatice eliminări din istoria televiziunii și la cele mai neașteptate răsturnări de situație, asta pentru ca cei mai buni 25 de concurenți să ajungă în marea finală.



”Sportul m-a ajutat să trec peste anumite obstacole din viața mea: despărțirea părinților mei și îmbolnăvirea tatălui meu care a suferit un atac cerebral.

Dacă aș câștiga Ninja Warrior România, victoria i-aș dedica-o tatălui meu pentru că-l iubesc foarte mult și m-a făcut să-mi depășesc orice limită, oricare ar fi ea...”, spune unul dintre cei care speră să ajungă în etapa finală a competiției. Cum se va descurca acesta, dar și ce concurent din semifinala trecută va privi cu emoție cursa lui, știind că în orice clipă poate fi eliminat, vedem duminica aceasta.



În cât timp vor apăsa buzzer-ul final cei mai puternici războinici Ninja, cine sunt cei 25 de români care vor încerca să câștige marele premiu, dar și titlul de primul Ninja Warriror din România, vedem duminică, de la ora 20:00, la PRO TV.

Ninja Warrior România – Sfidează limitele!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod