Două cupluri noi de concurenți intră în Ferma vedetelor - Tania Popa și Vladimir Drăghia, Dinu și Deea Maxer

Ferma vedetelor nu încetează să surprindă concurenții! Dacă se bucurau că încep să se strângă rândurile, să rămână mai puțini pentru a avea loc în paturi și mâncare suficientă, după intrarea lui Cristi Mitrea și DJ Wanda, noi concurenți supriză sunt pregătiți să le răstoarne strategiile. Tania Popa și Vladimir Drăghia împreună cu Dinu și Deea Maxer vor intra în această seară în Ferma vedetelor, de la 20:30.
Actrița Tania Popa este  o moldoveancă plină de talent ce a sosit în România de când era adolescentă. Pe lângă dragostea pentru actorie, Tania este și o cântăreață desăvârșită de muzică rusească, lucru care o apropie mai mult de orgini. Trăiește cu intensitate fiecare experiență și știe să se adapteze în orice context, iar aceste calități îi vor fi de folos în Ferma vedetelor.

Vladimir Draghia este actor și face echipă cu Tania Popa la Ferma vedetelor. Pe lângă proiectele de actorie, Vladimir este și scriitor de poezie, publicând deja primul său volum.
Vladimir este obișnuit să lupte datorită disciplinei sportive pe care a deprins-o făcând inot de performață în adolescență.

Dinu Maxer a intrat în showbiz-ul românesc încă din anul 1999, când s-a lansat în muzică alături de trupa AXXA. De atunci, el a fost o prezență continuă în diverse proiecte de televiziune și muzicale. Dinu este o fire muncitoare și perseverenta, calități ce îi vor fi de ajutor la Ferma vedetelor.

Deea Maxer este soția lui Dinu și au împreună un fiu, Andreas.
Împreună au pus bazele mai multor proiecte muzicale și au rămas în atenția publicului. Deea este o persoană prietenoasă și implicată, calități ce o pot pune în dificultate la Ferma vedetelor.
Cine este următorul fermier șef ce va trebui să preia conducerea, pe cine va alege să pună servitori, cum îi vor accepta concurenții pe noii veniți, dar și cum vor reuși să se adapteze la condițiile de trai, rămâne de văzut numai la PRO TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod