Bravo, ai stil!

Din 22 august, gusturile se dispută în emisiunea „Bravo, ai stil!”, la Kanal D!

„Bravo, ai stil!” va debuta pe 22 august şi va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 17:00 şi în fiecare duminică, de la ora 20:00.
În timpul săptămânii, zece concurente ambiţioase vor face tot posibilul pentru a demonstra că ştiu să îşi pună în valoare personalitatea prin ţinute inspirat alese în urmă temelor impuse: cum te îmbraci la o cină la restaurant, petrecere cu prietenii, interviu de angajare etc. În galele ce se vor desfăşura în weekend, vor avea loc eliminările, integrate în spectacole grandioase, cu invitaţi speciali din diverse domenii - muzică, film, televiziune sau fashion. Aceştia vor beneficia şi de calitatea de jurat, părerea lor cântărind în decizia finală din gala respectivă.   

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, şi membrii Juriului, Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu, vor face spectacol cu ţinute de la case renumite de modă şi vor da lecţii de stil şi atitudine concurentelor.

Show-ul conţine şi o componentă puternică de reality, miza concursului determinându-le pe participante să dezvolte adevărate strategii pentru a ajunge în finala ce le poate aduce 100.000 de lei şi o carieră în televiziune.

„Va invităm să urmăriţi din 22 august un show total, o combinaţie explozivă de frumuseţe, elegantă, rivalitate, emoţii uriaşe, orgolii, conflicte fireşti într-o astfel de competiţie.
Podiumul este pretextul pentru că participantele să ne cucerească nu doar cu nişte haine, ci cu tot ceea ce reprezintă ele, că atitudine, raportare la ceilalţi şi la ele însele, în contextului unei rivalităţi foarte strânse. Fetele sunt foarte motivate să câştige şi vor avea posibilitatea să se elimine una pe cealaltă argumentând alegerile făcute”
, spune Ilinca Vandici.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” are la bază un format internaţional de succes, „My Style Rocks”. Zece reprezentate ale sexului frumos concurează pentru premiul de 100.000 de lei şi o posibilă carieră în televiziune.
Tensiunea competiţiei, abilităţile concurentelor de a se evidenţia prin alegeri vestimentare, comentariile acide şi sfaturile utile ale juraţilor vor face parte din ingredientele celui mai aşteptat show al toamnei – „Bravo, ai stil!”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod