Din 16 februarie, românii de pretutindeni își dau întâlnire pe scena Românii au talent!

Sezonul 8 Românii au talent începe pe 16 februarie! În fiecare vineri seara, de la 20:30, telespectatorii vor urmări show-ul suprem și vor avea parte de magia talentului, care le va aduce bucurie, emoție și foarte multă distracție. Românii de pretutindeni vor urca pe scenă și vor face Marea Unire a Talentului într-o sărbătoare cât un sezon.

Bucuros că așteptarea a luat sfârșit și că în scurt timp va începe sezonul 8 al celui mai tare show de divertisment, Românii au talent, Andi Moisescu a declarat: ”Acest sezon este puțin diferit, deoarece ne-am propus să descoperim talentul autohton, răspândit peste tot în lume. Nu a fost ușor, dar a fost mai multă emoție și surpriză pentru noi. Continuă să mă uimească românii cu capacitatea lor de a surprinde, unii concurenți au bătut chiar mii de kilometri în efortul lor de a ne arăta de ce sunt în stare.”.

Încântată că a descoperit și în acest sezon talentul în cele mai diverse forme, Mihaela Rădulescu a spus: ”Va fi un sezon ca un blockbuster, plin de trăiri de tot felul.
Preselecțiile au fost încărcate de emoții, iar concurenții mai determinați ca niciodată, creativi, și cu o dorință aprigă de a arăta cine sunt cu adevărat. Ne-au uimit foarte mulți români dintre cei care au avut curajul să urce pe scenă și cred că o să vă placă tot ce veți vedea și veți simți din 16 februarie.”.

Andra a completat: ”Sezonul 8 Românii au talent va fi unul surprinzător din toate punctele de vedere. Întotdeauna mă întreb daca mai sunt talente de descoperit, momente pe care nu le-am văzut încă pe scenă, dar românii ne demonstrează în fiecare an că sunt extraordinari, că ascund foarte multe povești și abilități incredibile.
Am văzut numere cu adevărat spectaculoase, concurenți extrem de ambițioși, care nu au lăsat nimic să-i abată de la drumul lor și de la ceea ce-și doresc.”.

Florin Călinescu a spus: ”Am observat la românii plecați din țară o existență a spiritului românesc, a spiritualității și a patriotismului. În acest sezon, la preselecții, am văzut talente de toate felurile, din toate domeniile. Emoțional am apăsat pe butonul auriu, dar în rest am văzut de toate: concurenții dansează, cântă, recită, merg pe sârmă, fac magie, improvizează și așa mai departe.
Sunt foarte mulți talentați în multe laturi ale manifestării omenești.”.

Scena este pregătită pentru Marea Unire a Talentului! Show-ul suprem, Românii au talent – sezonul 8, din 16 februarie la PRO TV!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod