David Duchovny: “Îmi voi aminti mereu această seară, România! Vă mulțumesc!”

David Duchovny a susținut aseară, la Sala Radio, primul său concert în România. David a intrat pe scenă plin de energie. “Bună seara!” în limba română i-a adus primele urale. Cu un “Mulțumesc” și “Vă iubesc!” adresate publicului, David a continuat să comunice așa cum îi place lui cel mai mult: prin muzică. Nu după mult timp, mai exact după cea de-a treia piesă, el a ridicat sala în picioare. Iar publicul a uitat de scaune pe toată durata concertului. Deși o activitate recentă în viața sa profesională, muzica i-a adus actorului dublu premiat cu Golden Globe aplauze zeci de minute și bis.

David s-a simțit fabulos la București. Imediat după concert, la ieșirea de pe scenă, el a spus: “Publicul din România este fantastic! Am avut parte de cea mai bună energie din turneu, până acum. A fost unul dintre concertele mele favorite dintre toate pe care le-am avut de-a lungul anilor. Iar românilor le mulțumesc pentru că s-au ridicat de pe scaune și au trăit concertul în picioare!”


Într-un mesaj postat pe Instagram, David scrie: “Îmi voi aminti mereu această seară, România! Vă mulțumesc!” Iar mesajul are la final steagul țării noastre.


În backstage, artistul a acordat timp ca să învețe formule de salut și de mulțumire în limba română. “Avea o listă notată în telefon. A venit cu ea la noi și ne-a rugat să îl ajutăm la pronunție. Chiar a remarcat asemănarea dintre limba noastră și italiană. Era atât de concentrat, repetând în limba română ceea ce vroia să spună pe scenă. Mai greu i-a fost cu ț-urile și ș-urile, dar s-a descurcat admirabil”, povestește Tudor Sebastian Ștefănescu, reprezentant Mall4Art – organizatorul evenimentului.


Îniante de show, David a avut o sesiune de Meet and Greet cu cei care au achiziționat bilete pentru a-l vedea la repetiții, a face o poză cu el și a lua un autograf. “Am așteptat acest moment de când am aflat că vine în România. Este un vis împlinit!”, a spus unul dintre cei prezenți la acest moment. Așa cum îi stă bine unui mare actor, a știut să îi binedispună pe cei din sală, glumind, dansând și povestind.


Concertul EVERY THIRD THOUGHT TOUR face parte din turneul poartă numele albumului lansat de David Duchovny anul trecut.

România a fost a doua țară din Europa în care David a ajuns, primele două orașe fiind Sankt Petersburg și Moscova.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod