Dana Savuica le indeamna pe clujence sa fie mai indraznete!

Sambata a avut loc cea de-a doua editie a caravanei "Traieste Inteligent" ce i-a purtat pe Dana Savuica si invitatii sai: Ioana Cioroianu, event manager Farmec si dr. Adrian Mina, medicul stomatolog fondator al DaVinci Dental Clinic si reprezentant exclusiv al produselor Sunstar GUM in Romania, in inima Ardealului, in Cluj Napoca.

Acolo, vedeta a fost intampinata de gazdele La Villa Hill Resort, o oaza de liniste, perfecta pentru relaxare, situata intr-o livada de meri si ciresi, la numai 3 km de centrul orasului si Ciao Ragazzi, restaurantul cu specific italienesc, unde s-a desfasurat evenimentul "Traieste Inteligent" din 11 iunie.

Invitatele s-au lasat rasfatate pe terasa restaurantului Ciao Ragazzi, in timp ce vara mult asteptata s-a regasit in bijuteriile dedicate femeii romantice Meli Melo, in gama de produse Gerovital SUN, in gustul indraznet al berii Redd's, descoperind gama premium de produse dentare Sunstar Gum.

Prezentarea de moda a colectiei de haine si pantofi LPB cu accente pariziene a fost asigurata de tinerele modele ale agentiei City Models din Cluj Napoca, cunoscute pentru profesionalismul lor.

"Mi-am dorit sa creez o atmosfera in care clujencele sa descopere stilul meu de viata, un stil ce are legatura cu produsele si locurile care ma inspira pe mine si pe care le consider demne de impartasit.
Astfel, le-am indemnat sa fie indraznete in atitudine, superbe in infatisare, in stilul inconfundabil al frantuzoaicelor, impartasindu-le noul trend care face furori, acela ca femeia trebuie sa arate ca o mica bomba sexy! Les petites bombes, marca frantuzeasca de pantofi, LPB, este nou intrata in Romania si imi calauzeste pasii prin tara, in caravana Traieste Inteligent. Dupa Bucuresti a urmat Clujul si aventura va continua in Constanta, pe 6 august, unde vom descoperi cel mai mare spa dentrar din Romania, apoi, in septembrie in Timisoara, in noiembrie ne vom revedea la Iasi si in decembrie vom incheia Caravana Traieste Inteligent in Brasov, alaturi de partenerii mei LPB Shoes Romania, Meli Melo, Gerovital, Sunstar Gum, DaVinci Dental Clinic si Redd's
", a povestit Dana Savuica.

Evenimentul a durat trei ore si s-a bucurta de un public interesat de o viata inteligenta, asa cum ne-a declarat si Dana: "Sunt de parere ca daca aveti o viata inteligenta veti trai mai mult si mai frumos! Cei doi invitati ai mei au impartasit clujencelor sfaturi si mici secrete pentru a se incadra in acesta deviza! Dr.
Adrian Mina ne-a vorbit despre cum sa ne intretinem dantura, fiind singurul importator exclusiv al celebrului brand american de pasta de dinti Sunstar GUM. Ioana Cioroianu, event manager Farmec, a impartasit invitatilor mici secrete pentru ca soarele sa nu stinga voia buna anul acesta la mare, aducand pentru clujence noua gama Gerovital SUN. Fotografiile au fost realizate de Remus Agatinei, artist-fotograf AGA Photo, membru al echipei mele, iar drumul pana la Cluj a fost mai scurt datorita masinilor Ford Focus si Suzuki Vitara
".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod