Dan Cruceru, peripetii cu familia in Delta

Dan Cruceru si-a petrecut week-endul trecut la Uzlina cu intreaga familie. A vizitat, s-au distrat si s-au bucurat de cele mai frumoase peisaje ale tarii noastre. Iata povestea lui din Delta Dunarii!
 
Delta Dunării nu permite fițe. O spun încă de la început, ca să înțeleagă cei obișnuiți cu Loft-ul sau hoteluri de 7 stele de prin Dubai. Delta e aspră, cu țânțari, cu tăuni, cu multe vietăți care vin în vizită nepoftite”, spune Dan Cruceru.
 
Dar Delta Dunării este deosebit de frumoasă.
E acolo o liniște fantastică, o liniște care îți aduce creierul în parametrii normali, care îți încarcă bateriile ca să poți continua în haosul cotidian. Delta e sălbatică, e plină de animale și păsări libere pe care nu le întâlnești decât acolo. Și da! Delta Dunării face toți banii!
", spune Dan și completează: “Noi ne-am simțit foarte bine timp de trei zile în deltă. Am renunțat la fițele clasice de bucureșteni și am căutat să ne bucurăm de frumusețea sălbatică a deltei.
Și ne-am odihnit. Iar Sophia a fost teribil de încântată. Îi vedeți și voi bucuria sinceră în clipul pe care l-am realizat”
.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod