Cristina Mihaela Dorobanţu are micul dejun al campionilor. Iată cum îl poți face!

Cristina Mihaela Dorobanţu, frumoasa prezentatoare a rubricii “Secrete Între Fete”de la Kanal D, este admirată de sute de mii de oameni pe rețelele de sociale și la televizor. Are un corp perfect şi este adepta unui stil de viaţă sănătos ce se bazează pe un plan alimentar echilibrat și, mai nou, pe sport făcut la sală alături de Maria Bendris, Campioana Națională la Bodyfitness.
Vedeta are zi de zi un program foarte încărcat, este mereu prinsă între orele de filmare, montaj, redacţie, emisiune, evenimente, aşa că ştie că un mic dejun sănătos îi va garanta că va încheia o zi de muncă cu succes.
 
“Sunt mereu pe drumuri şi în continuă mişcare, aşa că am nevoie de energie şi de concentrare şi nu sar niciodată peste micul dejun. Îmi place să gătesc, am multe reţete care se fac în doar câteva minute, iar preferata mea este toast-ul cu avocado şi ouă ochiuri.
Sunt sigură că, dacă o veţi încerca, va crea dependență și, așa cum mi s-a întâmplat și mie prima oară, cel puţin două săptămâni veţi mânca doar asta dimineaţa”, declară Cristina Mihaela.
 
Rețeta este pe cât de sănătoasă și plină de nutrienți, pe atât de ușor de realizat.
 
“Se pregăteşte foarte uşor şi veţi căpăta energia de care aveți nevoie zi de zi. În plus, este și prietenoasă cu silueta.
 
Ingrediente:
 
2 felii de toast integral
2 ouă
1 avocado
1 lingură ulei de măsline
1 lingură suc de lămâie
4-5 fire de arpagic (opțional)
sare, piper (după gust)
 
Mod de preparare:
 
1.    Într-un bol adăugăm avocado, sucul de lămâie, sare, piper, firele de arpagic tocate şi puţin ulei de măsline.
Cu ajutorul unei furculiţe, presăm şi amestecăm ingredientele până totul devine o pastă.
2.     În mjlocul fiecărei felii de toast, cu ajutorul unui cuţit, conturează forma unui cerc cu diametrul de aproximativ 3-4 cm şi taie-l din felia de toast.
3.     Pune puţin ulei de măsline într-o tigaie non-aderentă, iar când aceasta s-a încins, adaugă feliile de toast şi cercurile de pâine.
4.     Când au prins o culoare aurie, cam după 2 minute, întoarce-le pe cealaltă parte şi adaugă în mijlocul feliilor de pâine câte un ou.
5.     Presară peste fiecare ou puţină sare şi piper şi acoperă tigaia cu un capac.
6.     Cercurile de pâine se vor prăji imediat.
Aşa că le poţi scoate pe o farfurie mai repede.
7.     Ouăle vor fi gata cam în 3-6 minute, depinde de cum le preferi.
8.     Când sunt gata, pune fellile de tost pe o farfurie şi asezonează-le cu pasta de avocado.
9.     Serveşte-le imediat pentru că sunt delicioase atunci când sunt calde”, explică vedeta.
 
Preparatul este sănătos, nutritiv și are un aspect interesant, astfel că sunt mari șanse să fie plăcut și de cei mici mai pretențioși.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod