Cove prezintă Mă însoară mama!, un nou reality show la PRO TV!

Gabriel Coveșeanu așteaptă mamele să-și înscrie băieții în cel mai nou reality show difuzat de PRO TV. Mă însoară mama! (Who wants to marry my son) este un format de televiziune care prezintă parcursul a 10 bărbați care se află în căutarea sufletului pereche sub atenta supraveghere a mamelor. Trecuți de adolescență și încă legați de casa părintească, băieții vor încerca să își găsească soția ideală, ajutați de cea din cuvântul căreia nu ies niciodată: mama lor.

Cu mult tact și empatie, Cove va juca rolul lui Cupidon pentru cei înscriși în show și va încerca să le arate drumul spre o viață împlinită.

Cea mai norocoasă mamă va avea șansa să-și vadă fiul în fața altarului, la brațul nurorii perfecte.
Mă însoară mama! (Who wants to marry my son) e un format TV extrem de iubit în toată lumea, unde mamele își înscriu băieții, mai mari de 25 de ani, în cursa vieții lor: drumul spre altar. Și cum până la vârsta asta nu au reușit să își întemeieze o familie, cel mai probabil și din cauza cuvântului important pe care mamele îl au în viețile lor, voi încerca să îi ajut să găsească femeia perfectă care să fie soție bună pentru băiat, dar și o nora ideală pentru viitoarea soacră.
Știu că nu o să fie ușor, o să fie o adevărată aventură, dar sunt pregătit de orice și vreau să le arăt care e drumul spre o viața de familie împlinită
”, a spus Cove despre noul show pe care-l va prezenta la PRO TV.

Mamele din toată țara sunt invitate să-și înscrie flăcăii neînsurați la emisiunea Mă însoară mama!. Dacă fiul tău locuiește încă împreună cu tine și nu-ți iese din cuvânt, iar alegerea unei partenere de viață e mai complicată decât descifrarea unui manuscris antic, atunci ești candidata perfectă pentru această emisiune.

Sună la 0728.188.511 (număr cu tarif normal) și înscrie-te împreună cu băiatul tău în competiția la finalul căreia poți să dansezi la lui.  
10 băieți vor fi înscriși de mamele lor pentru a participa la show-ul Mă însoară mama!. Fiecare va alege cinci fete care se vor potrivi criteriilor personale de selecție, două dintre ele urmând să fie refuzate de viitoarea soacră. Cele trei fete rămase vor petrece câteva zile doar cu mama băiatului, iar în urma probelor la care acestea vor fi supuse și bazându-se pe părerea formată de mamă, viitorul ginere o va elimina pe una dintre ele.
Două finaliste vor intra în lupta aprigă pentru inima lui, însă doar una va avea șanse mari să ajungă în fața altarului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod