Concerte@Hard Rock Cafe

Joi, 2 martie, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, de la ora 21:30, la un show cu Moonlight Breakfast.Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a început în forţă cariera muzicală odată cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia. Prima lor piesă a putut fi auzită la Radio Guerrilla, urmată de alte single-uri şi din ce în ce mai multe concerte live. Trupa înseamnă o combinaţie câştigătoare de talente puse pe tavă de Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) şi Christie (voce). Sound-ul abordat ar putea fi descris că fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk „retroelectro”, după cum îl definesc chiar membrii trupei.

Trupa a urcat pe scenă în deschiderea concertelor Parov Stelar Trio şi De – Phazz din Viena, urmat de un recital în deschiderea concertului Hurts, tot din Viena. Piesa lor „No More” a fost inclusă pe compilaţia „Superfly – We Are 5,” alături de artişti că Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye sau Ben L Oncle Soul. Biletele pentru showul de pe 2 martie se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe Bucureşti, Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), precum şi în ziua concertului la intrare.   Biletele au următoarele preţuri: VIP: 80 de lei, cu loc la masă în faţă scenei (doar 80 de locuri); Acces General: 50 de lei, cu loc la masă în sala; Fără loc: 50 de lei.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

 Una dintre cele mai iubite trupe ale momentului te aşteaptă la o seară de rock autentic pe 3 martie, de la ora 22.30, la Hard Rock Cafe. Dacă “Tari ca munţii”, “Amintiri”sau “Strigăt” se află în topul preferinţelor tale, nu pierde concertul Trooper! Cei şase muzicieni pun la cale un show complex, cu cele mai iubite piese din repertoriu lor, dar şi cu hituri rock ce au făcut istorie. În cei 22 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele pentru showul din 3 martie se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului, la intrare.Biletele au următoarele preţuri: 25 de lei, cu loc la masă, în sală; 40 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei. Pretul unui bilet include o bere draught oferită de Carlsberg.  Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 25 de lei. Un eveniment recomandat de ROCK FM.

Prima sâmbătă din martie înseamnă un nou live show pe scena Hard Rock Cafe, în compania Alex Porro Band. Trupa a luat fiinţă în vara anului 2014 şi a concertat în cele mai reprezentative cluburi de live din Bucureşti şi nu numai.
A câştigat un renume impresionant într-un timp foarte scurt, mai ales pentru faptul că solistul vocal, Alex Porro, este de 4 ani vocea din spatele tuturor concurenţilor de la showul TV "Vocea României". Prin energia pe care o creează atunci când sunt împreună pe scenă, membrii trupei uimesc publicul ascultător cu interpretarea unor piese care ne-au făcut, pe fiecare în parte, să vibrăm măcar o dată în viaţă.  Alex Porro Band are următoarea componenţă: Alex Porro – solist vocal, Mihai Vasile (Angus) – chitară solo, Bogdan Valentin – tobe, Mircea (Burete) Preda – chitară bass si Leonard Croitoru – clape. Concertul va începe la ora 22.30, iar intrarea va fi liberă.  Pentru rezervări sunaţi la: 021.206.62.61.

Joshua Radin, celebrul compozitor american care si-a lasat amprenta pe coloanele sonore a unor seriale precum House M.D., Grey's Anatomy, Scrubs sau One Tree Hill, va concerta in premiera in Romania, la Hard Rock Cafe pe 5 martie, de la ora 21:30. In deschidere vom avea parte de un spectacol acustic cu Tiberiu Albu si Mihai Angus de la Fameless. Cu sase albume de studio ce au ajuns pe primele locuri in topurile americane si un timbru vocal ce ramane lipit de suflet, Joshua Radin a devenit in scurt timp compozitorul preferat al unor celebre productii TV precum Scrubs, Grey's Anatomy, Brothers and Sisters, American Idol, Cougar Town, One Tree Hill si House M.D.

Piese precum "Winter", "I'd Rather Be With You" si "Brand New Day" au zburat rapid peste ocean si au ajuns buzele multor europeni, plansand albumul "Simple Times" top 10 UK la doar cateva zile de la lansare.
Cel mai recent material de studio al artistului, "Onward and Sideways" a fost lansat in 2015 si a fost descris de catre critici ca fiind "tasteful, delicate, and ineffably gentle", trei caracteristici ce descriu cu acuratete stilul muzical inconfundabil al lui Radin. Joshua Radin a cantat pana in prezent alaturi de artisti importanti precum Sheryl Crow, Tori Amos sau Gary Jules. Muzica sa, incarcata de sensibilitate si delicatete, are o aroma deosebita ce eleveaza sufletele ascultatorilor sai.

Fameless este grupul format de Tiberiu Albu, castigatorul sezonului 4 Vocea Romaniei. Trupa are la activ 4 concerte tinute cu casa inchisa la Hard Rock Cafe, ultimul dintre acestea fiind dedicat lansarii albumului de debut "Dreams Without a Past". Single-ul „For the Love of God” a fost difuzat intens la radio-urile de rock din Romania, iar albumul lor a primit serioase aprecieri din partea criticilor si fanilor, confirmand natura deosebita a compozitiilor si sound-ul fresh si solid al trupei.

Tibi ne-a povestit ca inainte de Vocea Romaniei, a avut multe seri in care a cantat acustic in cluburile timisorene, incercand sa se descopere si sa capate experienta. Se bucura ca, din cand in cand, are ocazia sa revina la acest gen de concert - il ajuta sa se reconecteze cu inceputurile sale muzicale si cu piesele care l-au influentat de-a lungul timpului, de aceasta data alaturi de bunul lui prieten, Mihai Angus.Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Biletele au următoarele preţuri: VIP: 125 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri);  Acces General: 85 de lei, cu loc la masa in sala;  Fara loc: 85 de lei. Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

Pe 7 martie, de la ora 21:30, VUNK va asteapta la Hard Rock Cafe la un show special cu ocazia uneia dintre cele mai frumoase zile ale anului: #ROCKTHELADIES. Vino sa asculti piesele care i-au facut celebri, dar si multe surprize din partea trupei romanesti cu cea mai puternica ascensiune din ultimii ani! Dupa Trilogia Enigma, VUNK ajung la Hard Rock Cafe pentru un show alaturi de cei mai tari fani: VOI! Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.  Biletele au următoarele preţuri: Acces General, cu loc la masa: 80 de lei, cu loc la masa in sala; Fara loc: 50 de lei. U n eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod