concerte @ Hard Rock Cafe

Joi, 21 septembrie, ora 21.30 - Concert INNA
Solista ce şi-a câştigat renumele de ambasador muzical al României în lumea întreagă concertează alături de trupa sa la Hard Rock Cafe, joi, pe 21 septembrie, de la ora 21:30. Pregătiţi-vă pentru un eveniment unde hiturile ce au propulsat-o în galeria starurilor mondiale vor fi reinterpretate cu chitară, bass, tobe şi clape, alături de invitaţi speciali: Antonia, Lori Ciobotaru și copiii de la "Vocea României". 
 
INNA este prima solistă din Europa ce a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limitează doar la acest record. În decursul unei cariere fulminante de doar 7 ani, INNA a primit două distincţii MTV Europe Music Awards şi peste 13 premii i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV România Music Awards.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică de 1500 de puncte www.iabilet.ro/reţea adică în Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- Cu loc la masă în sală: 110 lei
- Fără loc: 69 lei
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.
 
 
Vineri, 22 septembrie, ora 22.30 – Concert Kempes
Pe 22 septembrie Hard Rock Cafe vă invită de la ora 21:30 la un concert KEMPES.
 
Ovidiu Ioncu "Kempes", vocea de aur a rockului românesc, este fondatorul şi liderul trupei Kempes şi fostul vocalist al trupelor Cargo şi Rezident EX, cu care a lansat zeci de albume.
Cel mai recent album al său, “Regăsire” a fost lansat în 2015, alături de noua trupă.
 
Componenţa trupei KEMPES este următoarea: Ovidiu Ioncu “Kempes” – voce, Alin Moise – chitară, voce, Ştefan Buta - bass, voce, Sebastian “Natas” Macovei - tobe, voce.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:
- VIP: 75 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 49 de lei, cu loc la masă in sală 
- Fără loc: 49 de lei

În preţul biletului este inclusă o bere Carlsberg.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.
 
 
Sambata, 23 septembrie, ora 22.30 – Concert The DUNSTERS
În urmă cu 3 luni The Dunsters au cântat în premieră pe scena din Hard Rock Cafe şi au impresionat cu talentul şi energia lor.
Aşa că revin pe 23 septembrie cu cele mai îndrăgite piese ale ultimelor decenii, într-un concert maraton prin istoria muzicii. 
Ritmurile de rock clasic, alternativ, grunge, funk sau pop-rock nu au secrete pentru cei patru artişti originari din Serbia. Boyan, Vlada, Bole and Nikola vă aşteaptă cu mult chef de distracţie şi cu un playlist foarte dinamic, în care veţi regăsi hituri lansate de The Rolling Stones, U2, Red Hot Chili Peppers, Bruno Mars, Deep Purple, AC/DC, Coldplay, Pink Floyd, The Beatles, Nirvana, Billy Idol, R.E.M, The Doors şi mulţi alţii. 

Intrarea va fi liberă şi buna dispoziţie garantată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod