Concerte @ Hard Rock Cafe

Joi, 13 octombrie, ora 21.30 – concert COMPACT


Pe 13 octombrie, de la ora 21.30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de vibrant precum cele mai îndrăgite melodii ale formaţiei. Vei lua parte la primul show electroacustic al trupei, in care LOREDANA va fi invitat special.

Vino la Hard Rock Cafe să asculţi „Fata din vis,” „Cântec pentru prieteni,” „Eşti totul pentru mine” sau „Pe tine te-am ales”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene. Vei fi aproape de artiştii tăi preferaţi şi te vei bucura de muzica lor, într-o atmosferă unică. Concertele explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea ireproşabilă a sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Biletele pentru showul COMPACT se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman din Băneasa Shopping City şi de la Piaţa Romană, Magazinele IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 65 de lei, cu loc la masă, în sală

- 80 de lei, VIP, cu loc la masă în faţă scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 65 de lei.
În ziua concertului, biletele vor costa 65 de lei - acces general, cu loc la masă, în limita locurilor disponibile. 

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Rock FM. 

Vineri, 14 octombrie, ora 22.30 – concert CARGO


BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe,  pe 14 octombrie, începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rock-ului românesc, CARGO!

Înfiinţată la Timişoara în 1985, Cargo a revoluţionat rockul românesc prin stilul său hard rock, încă de la primul album “Povestiri din gară”. Succesul l-a cunoscut cu albumul din 1995, "Destin", iar gloria absolută în 1998, de Sânziene, când au lansat "Ziua Vrăjitoarelor" şi o broşură intitulată "Jurnal de bord", cu textele tuturor cântecelor şi biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează "Bagă-ţi minţile în cap" sub egida Media Pro Music, iar în 2007 au lansat un album “Best Of”, intitulat XXII, ce conţine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri - “Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi “A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune vorbeşte despre panica oamenilor cu privire la sfârşitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “În plus, în piesă este vorba şi despre dorinţa de eliberare a omului modern din jungla vieţii moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo.
Anul trecut, CARGO a aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015.

Cargo înseamnă Adi Barar – chitară, Adrian Igrişan (baciu)- voce, Tavi Pilan - tobe, Ionuţ Carja – clape şi Florin Barbu – bass. Mai multe informaţii despre artişti puteţi găsi pe pagina oficială de Facebook a formaţiei: http://www.facebook.com/cargorock.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 75 de lei, VIP - cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat de bilete)

- 55 de lei, cu loc la masă, în sală;

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 55 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Rock FM.

Sambata, 15 octombrie, ora 22.30 – concert MARFAR


Marfar dă startul celui mai așteptat voiaj printre acorduri rock, pop și disco, pe 15 octombrie, la Hard Rock Cafe. Îmbarcarea se face fără bilet, dar cu zâmbetul la purtător! 

Marfar a pătruns cu mare viteză în topurile autohtone în anul 2003, cu super hitul “Las-o bă, că merge așa...”. Ulterior trupa a virat spre zona cover bandurilor, insă nu a neglijat nici compozițiile proprii, astfel că în prezent are un repertoriu consistent ce variază de la piese ce definesc epoca febrei disco, pană la emblematice balade și refrene rock din anii “80.
MARFAR susține recitaluri foarte diverse și surpinzătoare, cucerind publicul prin interpretări originale și pline de energie. 
în perioada 2008 – 2012, trupa a făcut parte din echipa emisiunii “Danutz S.R.L.” difuzată de TVR. în prezent MARFAR inseamnă: Tonina Tarnosche – voce, Bogdan Bratis – voce, Vali Neamțu – tobe, Dragoș Pitaru – bass, George Stătescu – clape. 
Concertul va începe la 22.30, iar intrarea este liberă.

Miercuri, 19 octombrie, ora 21.00 – concert PARTIZAN si Iuliana Puschila


Fundația Romanian Angel Appeal vă invită pe 19 octombrie, începând cu ora 21:00, la Hard Rock Cafe, pentru a sărbători împreună aniversarea celor 25 de ani de la înființare, alături de Partizan și de Iuliana Pușchilă & trupa sa. Va fi o seară memorabilă, în care piesele originale ale celor de la Partizan vor fi completate de coveruri după piese ale unor legende rock precum George Harrison, Ringo Starr, Eric Clapton, Billy Idol, Guns´n´Roses și alte nume celebre.
În premieră absolută, Iuliana Pușchilă, finalistă la Vocea României, va susține o sesiune tribut după albumul caritabil “Nobody´s Child”, coordonat de George Harrison (The Beatles) la îndemnul soției sale, Olivia. 

Olivia Harrison, cea care a înființat Fundația Romanian Angel Appeal cu scopul de a ajuta copiii din orfelinatele comuniste ale României de atunci, a folosit cele peste două milioane de lire sterline obținute din vânzarea albumului și din contribuția publicului din UK pentru a renova, în primii ani de activitate, 21 de orfelinate și secții de spital ce adăposteau mii de copii abandonați, mulți dintre ei infectați cu HIV. 
După 25 de ani, Fundația Romanian Angel Appeal rămâne una dintre cele mai active și eficiente organizații în domeniul serviciilor de sănătate, având contribuții majore la îmbunătățirea serviciilor și politicilor publice de sănătate, asistență socială și psihologică.

Prețul unui bilet cu loc la masa în sală este de 29 de lei, iar al unui bilet VIP, cu loc la una dintre mesele din fața scenei, este de 49 de lei.

Biletele pot fi procurate online pe site-ul www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe.
Bilete gasiti si in reteaua iabilet - Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langa casa de bilelete Metrorex, Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier sau prin OP.

Un eveniment recomandat de Magic FM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod