Concerte @ Hard Rock Cafe

Vineri, 9 septembrie, ora 22.30 – Concert TAXI

Cele mai îngrăgite melodii ale trupei Taxi se vor auzi live, pe 9 septembrie, la Hard Rock Cafe, în cadrul unui concert ce face parte din campania Music For Autism. Fondurile rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate în beneficul copiilor cu tulburări din spectrul autist.

Activitatea de 15 ani a trupei TAXI înseamnă peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, acide şi ironice, transformă orice recital al trupei TAXI într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi refrenele încă în minte.
TAXI a luat fiinţă în 1999, iar atuul formaţiei a fost încă de la început carismaticul Dan Teodorescu. Parcursul trupei cuprinde multe elemente notabile: în 2000 TAXI a reprezentat România la Eurovision cu piesa “Luna”, melodie ce a propulsat trupa în topul preferinţelor publicului, în care a rămas până în prezent. Anul 2000 a însemnat pentru TAXI şi lansarea albumului “Trag un claxon”, un remarcabil succes de piaţă al momentului, mai ales datorită hit single-ului “Jumătatea mea”.

În 2004 TAXI a lansat albumul “Politica”, un material satiric de pe care se evidenţiază piesa “Aici sunt banii dumneavoastră”. În 2007 aplombul creativ al trupei s-a concretizat în forma albumului “Romantica”, ce include 12 piese de dragoste, dar şi multe colaborări cu nume precum Cheloo, Dax, Mihaela Radulescu şi mulţi alţii.
În ultimii ani, Dan Teodorescu, împreună cu trupa sa, a continuat să aibă preocupări diverse: a explicat pe larg „Subtitrarea la români”, s-a preocupat de iluminatul stradal - „Strada mea cu-n singur bec”, după ce a petrecut câteva zile pe plajă a depistat o „Dramă în Vamă”, a lansat mesaje motivaționale - „Bă, treci la coadă!”, dar și-a păstrat și latura romantică, foarte bine reprezentată prin „Cele două cuvinte”, Non Stop” și „Ești iubibilă”.

Trilogia celor 2 cuvinte a atras atenția tuturor generațiilor asupra trupei Taxi, cele trei videoclipuri având parte de nenumărate remake-uri.

Concertul din 9 septembrie va veni însprijinul proiectului "Music For Autism", ce are ca scop strângerea de fonduri pentru utilarea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Albatros din Constanţa. Instituţia oferă terapii ajutătoare copiilor cu diverse tulburări şi deficiente şi are un efectiv 250 de copii diagnosticaţi cu autism, tulburări asociate şi deficienţă mintală. Finanţarea obţinută în urma concertului va servi la utilarea unei săli de muzică, cât şi achiziţionarea altor materiale necesare în terapiile ce vizează integrarea profesională şi socială. O altă parte a fondurilor strânse se vor direcţiona către Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia-terapia cu cai pentru copiii cu dizabilităţi.

Biletele sunt disponibile la următoarele preţuri:
- Categoria 1 – 40 lei cu loc la masa, în faţa scenei
- Categoria 2 – 30 lei cu loc la masă, în sală.

După achiziţionarea biletului, cumpărătorii sunt rugaţi să îşi rezerve masa direct la Hard Rock Cafe, apelând numărul: 021 206 6261

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturală Kompas, în colaborare cu Music for Autism.

 

Sambata, 10 septembrie, ora 22.30 – Cortez Acoustic

Pe 10 septembrie, Cortez te întâmpină pe terasa Hard Rock Cafe cu refrene binecunoscute şi bună dispoziţie cât cuprinde!
Membrii trupei, adica Ioan Oprea Cortez - voce si chitară, Laszlo-Orth Hunor - chitară, voce, mici percutii şi Mihai Melinescu - voce, chitara si percurtii vor interpreta in varianta acustica piese din impresionantul lor repertoriu din zona rock (de la Metallica la Red Hot Chilli Peppers) si pop-rock (de la U2 la Bryan Adams).

Vino sa vezi o trupa originala intr-un concert altfel!

Evenimentul începe la ora 22.00, iar intrarea va fi liberă.

 

Marti, 13 septembrie, ora 21.30 – Concert Warell Dane (Nevermore, Sanctuary)

Legendarul solist Nevermore şi Sanctuary, Warrel Dane, vine alături de trupa sa în premieră la Hard Rock Cafe, pe 13 septembrie, de la ora 21:30. Albumul “Dead Heart în a Dead World” va fi cântat integral, alături de multe alte hituri de la Nevermore şi Sanctuary, în cadrul unui show care nu trebuie scăpat.


Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică. Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Cafe DEKO, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 70 de lei cu loc la masă

- 90 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, la preţul de 70 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.



Miercuri, 14 septembrie, ora 21.30 – Concert ALTERNOSFERA

ALTERNOSFERA aterizează în premieră la Hard Rock Cafe, miercuri, pe 14 septembrie, la ora 21:30, pentru un show cu totul şi cu totul special, unde nu vom avea mese în faţa scenei pentru o atmosferă perfectă.

Trupa de rock alternativ, înfiinţată în decembrie 1998, la Chişinău, a susţinut de-a lungul timpului, sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP.


În luna octombrie a anului trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Române.
De asemenea, trupa a primit, pentru al treilea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2015”, în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro. În cadrul aceluiaşi concurs, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.

Biletele pentru showul ALTERNOSFERA din 14 septembrie se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reteaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Cafe DEKO, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 50 de lei fără loc, în faţa scenei, pe ringul de dans

- 80 de lei, cu loc la masă, în sală (doar 250 de bilete)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM şi METALHEAD.



Joi, 15 septembrie, ora 21.30 – concert DIRECTIA 5

Joi, 15 septembrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, ca să petreci o seară de neuitat alături de Direcţia 5. Una dintre cele mai îndragite trupe rock te aşteaptă cu “O fată ca ea", "Dacă ai şti", "Eşti stilul meu," "Iţi mulţumesc", "Am nevoie de tine" şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate şi în inima ta!

Cu mii de concerte la activ şi 25 de materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), Emoţie (2009) şi “Romantic” (2010), DIRECŢIA 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi de iubire.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică.
Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru showul DIRECŢIA 5 se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 100 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 85 de lei, cu loc la masă in sala

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod