Concerte Hard Rock Cafe

Concerte @ Hard Rock Cafe

Sambata, 27 august, ora 22.30 – concert Alex Porro Band

Ultima sâmbătă din luna august înseamnă un nou live show pe terasa Hard Rock Cafe. Dacă şi tu simţi că simfonia sfârşitului de vară se scrie pe cele mai îndrăgite acorduri pop-rock, nu pierde întâlnirea cu Alex Porro Band!

Trupa a luat fiinţă în vara anului 2014 şi a concertat în cele mai reprezentative cluburi de live din Bucureşti şi nu numai. A câştigat un renume impresionant într-un timp foarte scurt, mai ales pentru faptul că solistul vocal, Alex Porro, este de 3 ani consecutiv vocea din spatele tuturor concurenţilor de la showul TV "Vocea României".
Prin energia pe care o creează atunci când sunt împreună pe scenă, membrii trupei uimesc publicul ascultător cu interpretarea unor piese care ne-au făcut, pe fiecare în parte, să vibrăm măcar o dată în viaţă.


Alex Porro Band are următoarea componenţă: Alex Porro – solist vocal, Mihai Vasile (Angus) – chitară solo, Bogdan Valentin – tobe, Mircea (Burete) Preda – chitară bass si Leonard Croitoru – clape.
Concertul va începe la ora 22.00, iar intrarea va fi liberă. Pentru rezervări sunaţi la: 021.206.62.61.

 
Joi, 1 septembrie, ora 21.30 – concert Delia

Joi, pe 1 septembrie, BestMusic Live Concerts vă invită la un show live cu DELIA, la Hard Rock Cafe Bucureşti, începand cu ora 21:30.
Solista va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare.

Artista-cameleon reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţa scenică debordantă şi piese pe măsură. Dacă super hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei zeci de milioane de vizualizări pe You Tube, piese precum „Da, mamă,”, "1234" sau "Ce are ea" au adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio şi tv cu profil muzical.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru concertul DELIEI se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 50 de lei fara loc in fața scenei pe ringul de dans
- 85 de lei, cu loc la masă, în sală

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod