Claudia Pavel, incantaţie pentru iubire în noul single „Far Away”

Claudia Pavel lansează single-ul „Far Away”, ultima piesă în limba engleză din recenta „tetralogie a dragostei”, din care mai fac parte piesele „Privilege”, „Touch Me” şi „Supernova”.
Artista invocă iubirea în noul single, iar videoclip-ul completează mesajul prin atmosfera misterioasă dată de jocul de lumini şi umbre. 

Realizată în studioul Rolla7 Production, piesa „Far Away” este compusă  de Buzea Florin şi Oancea Emanuela, iar videoclipul este regizat de Claudiu Stan.

Dacă în piesa „Privilege“ cântăreaţa considera că dragostea este un privilegiu, iar în Supernova Claudia Pavel vorbea  despe o iubire ce te face să plutești, în „Touch Me” artista căuta  sprijinul iubitului.
Single-ul „Far Away” completează formele de manifestare ale iubirii, prezentând o latură mai demonică a ei. Ritmul cu influenţe urban-electro al piesei vă va hipnotiza.

Stylingul pentru acest videoclip a fost asigurat de către sora cântăreței, Paula Pavel, makeup artist cu studii în SUA. Claudia Pavel poartă în videoclip o geacă de piele Alexander McQueen, pantofi Versace şi lanţuri Daniel Dobre. Outfitul e completat de bijuterii marca Pink Moss Jewelry.

În 2017, Claudia Pavel ține legătura cu fanii prin intermediul blogului ei, ce se poate accesa la adresa www.claudiapavel.com 
Claudia este artist exclusiv „Sprint Media Group”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod