Cine este Diana Belbiță, concurent la emisiunea Ferma de la PRO TV?

Are 22 de ani, este cea mai mică dintre toți concurenții care participă la reality show-ul Ferma, de la PRO Tv. Face sport de la 10 ani si MMA de la 18 ani.
Este multiplă campioană națională la Kempo, kick boxing, dar și-a trecut în palmares și medalii prețioase pe plan internațional, a devenit campioană europeană și mondială la Kempo. Într-o bună zi, vrea să ajungă în elita luptătorilor la nivel mondial: în UFC. 

Face câte două antrenamnte pe zi, uneori chiar trei când trebuie să își reducă greutatea pentru un meci. Luptătoarea a lăsat însă deoparte antrenamentele și cușca pentru o perioadă, pentru o nouă provocare, intră în Ferma, alături de încă 17 concurenți.
Emisiunea este prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, specialist în tehnici de supraviețuire!

“Cred că mă mulez foarte bine pe acest tip de show pentru că am crescut la țară, printre animale. În ultima vreme stau doar la oraș, la București sau Oradea, și simt lipsa animalelor. Știu să mulg vaca, știu să fac multe lucruri, pot chiar să sparg și lemne. Știu să gătesc pentru mine, dar mi-e greu s-o fac pentru alții, aș prefera să sparg eu lemnele în cazul asta.”, ne-a spus Diana Belbiță.
 
Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregătit întorsături de situație fără precedent în format și va începe în curând, la PRO TV.
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod