Cătălin Moroșanu, fermierul săptămânii după ce a câștigat duelul!

În ediția Ferma de marți seară, Cătălin Moroșanu a câștigat un duel palpitant, uneori chiar ținându-și respirația, în fața bunului său prieten din fermă, Silviu Țolu. Dacă mulți s-ar fi așteptat ca cei doi să-și măsoare forțele în arenă, lupta a fost una de îndemânare. Obișnuit cu altfel de lupte, cele din ring și KO-uri trecute în palmaresul său, Moroșanu a demonstrat că este și un foarte bun strateg. Susținut de pe margine de Brigitte, Cătălin a reușit să-și calculeze pașii și chiar și respiratia fară să dărâme piesele de domino.
După atâta timp în show și votat în mai multe rânduri de colegii săi pentru postul de fermier șef, a venit și timpul ca Moroșanu să-i conducă pe cei din casă, dar și să ducă la bun sfârșit sarcinile primite de la mentorul lor, Cristi Bozgan.

În noul său mandat de fermier șef, munca va fi pentru toți regula numărul unu și nimeni nu trebuie să se abată de la ceea ce spune luptătorul. Odată cu acestă nouă funcție pentru Moroșanu, unii dintre concurenti încep jocurile de culise, cât și bârfele.
Concurenții au impresia că Moroșanu este manipulat de Brigitte și Ioana Filimon.

În ediția de miercuri seară, telespectatorii vor vedea cum își va duce mandatul de fermier la bun sfârșit, vor afla cine vor fi servitorii și cine va fi trimis la duel. Va surprinde Moroșanu cu decizia lui în acestă seară? Rămâne de vazut care va fi decizia lui în acestă seară, de la 21:30 la PRO TV, într-o nouă ediție Ferma.

Edițiile Ferma de marți, miercuri și joi vor fi disponibile integral pe protvplus.ro

Ferma.
Un nou început!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod