Carla’s Dreams: ”Câștigătorul trebuie să fie cel puțin mai bun decât jurații”

Carla’s Dreams se află din nou în poziția de jurat, în acestă primăvară, începând cu 31 martie, la Antena 1, și mărturisește că are așteptări extrem de ridicate de la câștigătorul ”The Four-Cei 4”.
Jurații Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo au fost cei care i-au ales deja pe ”Cei 4”, iar fiecare dintre ei are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Fiecare dintre ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul.
 
Mai mult, juratul Carla’s Dreams mărturisește că nicio luptă nu va fi ușoară. ”Aș mai putea spune că ”X Factor” este mai “uman”.
Acest format însă este mai cinic și mai rece, mai puțin romantic și absolut neiertător. Câștigătorul ”The Four-Cei 4” trebuie să fie cel puțin mai bun decât jurații! Nu e vorba de un nivel de nerealizat, trebuie să fim conștienți de faptul că trebuie să vină următorul val, iar eu aștept și susțin pe oricine pentru a obține un loc sub soare și pentru a trece peste dubiile și neîncrederea publicului vizavi de ceea ce este nou. Se întâmplă la fiecare câțiva ani să apară un nou val și sunt sigur că acesta este anul în care se va întâmpla”, a declarat Carla’s Dreams.
Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reamintește concurenților că în fiecare ediție lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta!
 
Astfel, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Cei 4 vor fi pregătiți să lupte în fiecare ediție cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească șansa de a se duela.
 
Fiecare challenger care obține toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel.
Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câștigătorul, votând prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod