Când improvizația și muzica decid să se unească… râzi cu lacrimi!

Trupa de improvizație Obligó, îndragită de public de peste 8 ani și apreciată în cadrul emisiunilor ”Românii au Talent” (Pro Tv) și IUmor (Antena 1), vine în fața publicului cu un concept unic pe piața show-urilor din România: “TE OBLIGó: AMUSEă-te!” – muzică live şi improvizaţie”, în premieră, pe 3 noiembrie la Teatrul Excelsior.

Un concept unic ™Obligó!

 Trupa de improvizație Obligó, îndragită de public de peste 8 ani și apreciată în cadrul emisiunilor ”Românii au Talent” (Pro Tv) și IUmor (Antena 1), vine în fața publicului cu un concept unic pe piața show-urilor din România: “TE OBLIGó: AMUSEă-te!” – muzică live şi improvizaţie”, în premieră, pe 3 noiembrie la Teatrul Excelsior.
Ce se întâmplă atunci când niște actori talentați, spontani și creativi întâlnesc niște artiste desăvârșite? Decid să unească muzica cu improvizaţia, într-un concept curajos şi inovator.


Level-up în entertainment
Băieții din trupa de improvizație Obligó și fetele din MUSE Quartet vor face un show total, fără scenariu ori regie, promițând un eveniment unic, în care spontaneitatea actorilor va fi dublată de un sunet inteligent.


“Este prima dată când o trupă de improvizație și un quartet IMPROVIZEAZĂ pe aceiași scenă.

Prin acest spectacol facem level-up în entertainment-ul românesc! Am experimentat întâlnirea cu spectatorii în toate locurile și circumstanțele în care viața permite un spectacol! Cu creșterea experienței, scad emoțiile. De aceea, am zis să mai pompăm niște adrenalină și de abia așteptăm show-ul cu fetele de la MUSE! Avem emoții foarte mari! Nu am mai făcut asta! Nu o să avem regie! Nici scenariu! Ce o să se întâmple? Fetele cântă, noi jucăm! Nu știm! Improvizăm! Ne vedem la Excelsior, pe 3 noiembrie, de la ora 20.00”, spun Dan Murzea și Alexandru Mihalache, doi dintre actorii Obligó.


Un eveniment unic, în care spontaneitatea actorilor va fi dublata de un sunet inteligent. Publicul o să aibă parte de un show total!

Despre Obligó

Trupa de improvizaţie Obligó face spectacole de succes, în spaţii convenţionale dar şi neconvenţionale.

"De peste 8 ani și un mileniu de spectacole, rutina se poate instala foarte ușor. Din fericire, publicul constant pe care l-am avut de-a lungul timpului a reușit să ne facă mereu să căutăm altceva, altfel, în afara zonei de confort! Să oferim un pic mai mult decât un spectacol de improvizație! Să facem show total!”

 
Trupa Obligó a apărut pe 1 Iunie 2009 dintr-o nevoie. Era o nevoie comună, chiar dacă majoritatea dintre membrii erau încă studenți. Nevoia de a juca mai mult, mai des, fără restrângeri și, în special, cu public. Fiind fani ai serialului britanic “Whose line is it anyway”, s-au gândit să încerce un asemenea tip de spectacol: fără regie, fără scenariu, fără nimic pregătit dinainte. Doar că acela era un spectacol televizat și înregistrat. Ei trebuia să găsească singuri o formă de exprimare pe viu, într-un spațiu neconventional.

Au început să joace direct în bar și să își perfecționeze “jocurile” pe viu, până show-ul a căpătat o formă coerentă, naturală și de sine stătătoare. Denumesc “jocuri” momentele de sine stătătoare, o poveste, căci teatrul este o poveste. “Jocuri” este impropriu spus, pentru că există o structură în spatele fiecărei povești. Această structură au învățat-o prin metoda Keith Johnstone (profesor de actorie canadian, părinte al perfecționării improvizației) și prin anii petrecuți în școala de teatru, turneele în care au jucat, teatrele cu care au colaborat individual și în grup. Obligó înseamnă Șerban Trîmbitasu, Alexandru Rizescu, Alexandru Mihalache, Dan Murzea.


Despre Muse Quartet

Fetele nu țin cont de limite și își exercită talentul și capacitatile instrumentelor clasice și în alte genuri muzicale, prezentând în concerte noi și noi nuanțe ale muzicii cinematice, pop și rock.


Cvartetul a avut numeroase proiecte și colaborari atât în țară cât și în străinătate alături de artiști de renume precum: Akua Naru, C.T.C., Golan, Smiley, Alexandrina Hristov, Alexandra Uşurelu, Byron, VUNK, Andrei Tudor Band, Aeon Blank, Tomma Alistar ori Silent Strike.

 


Pentru “TE OBLIGó: AMUSEă-te!” sunt în vânzare bilete la preţul de 40 de lei. Biletele se găsesc pe: Eventim.ro, Iabilet.ro, Myticket.ro, bilet.ro, Bilete.ro și la Casa de bilete a Teatrului Excelsior.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod