Bursucu, in locul lui Giani Kirita la "Vulturii de noapte"

#Giani Kirita ii va antrena pe Faimosii de la "Exatlon" in Republica Dominicana, iar atributiile vulturului vor fi preluate de Bursucu
Odata cu plecarea lui Giani Kirita in Republica Dominicana, acolo unde isi va exercita sarcinile de antrenor al Echipei Faimosilor de la "Exatlon", formula prezentatorilor show-ului "Vulturii de noapte" se va schimba; celor doi vulturi, Victor Slav si Catalin Cazacu li se va alatura Bursucu, cel care va prelua "atributiile de vultur" ale lui Giani Kirita.

In editia difuzata aseara a late night show-ului "Vulturii de noapte", stafeta a fost predata lui Bursucu, odata cu sfaturile fostului fotbalist al clubului Dinamo.
Bursucu i-a transmis un mesaj emotionant lui Giani Kirita, incurajandu-l pe acesta, in proiectul "Exatlon".

"Eu nu iti voi lua locul in emisiune, pentru ca unul este Giani Kirita. Stiu cat de mult ti-ai dorit sa te reintorci in Republica Dominicana, la Exatlon, si iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa fiu aici, cat timp tu vei fi plecat acolo", i-a transmis Bursucu lui Giani Kirita.

La finalul editiei de aseara, Catalin Cazacu a anuntat o alta surpriza pentru telespectatori; cei care doresc sa ia parte la acest show grandios, sa faca parte din publicul emisiunii, in platou, sunt rugati sa se inscrie la vulturiidenoapte@kanald.ro

Nu ratati cel mai incendiar show al noptii, "Vulturii de noapte", difuzat in fiecare vineri, de la 23:15, numai la Kanal D!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod