BUCOVINA anunta primii invitati la DET Open Air 2018

Pe 11 mai 2018, Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui prima editie a DET Open Air (DOA) prezentata de BUCOVINA. Aceasta este o idee experimentala, o reproducere a showului din fiecare an din iarna al trupei Bucovina de la Arenele Romane dar facut vara, gandita ca o incercare de a revigora scena metal romaneasca, prin identificarea unor posibile noi talente si scoaterea lor "mai in fata", in cadrul unui eveniment de amploare. In earlybird biletele costa doar 45 de lei si se gasesc pe iabilet.ro

Primele nume confirmate alaturi de Bucovina in cadrul festivalului DET Open Air 2018 sunt Cenusa Soarelui, Damage Case, Linear Disorder si Machiavellian God. Aceste trupe au fost selectate de catre noi dupa ce am analizat toate propunerile primite. Urmeaza sa mai anuntam macar inca doua nume, din care unul, speram noi, va aduce ceva cu totul special si neasteptat in peisajul metalic actual. In cadrul DOA2018, Bucovina vor canta si piese de pe viitorul material de studio, un album care va fi lansat anul acesta, in luna decembrie.
Va multumim pentru sustinerea acordata trupei in cei aproape 18 ani de existenta si va invitam sa cladim impreuna inca o parte a scenei noi din tara.

Cenusa Soarelui este o formatia care a luat nastere in Cluj Napoca, in 2016. Dupa cum declara chiar artistii formatia "reprezinta o abordare sonora si vizuala a unei lumi create sub forma initiala de benzi desenate.". In momentul de fata componenta trupei este urmatoarea: Ionut Domilescu - Voce; Serban G. Ontanu Craciun - Chitara; Ionut Florin Dumitrescu - Chitara; Paul Tenciu - Bass; Robert Bravjak - Tobe; 

Damage Case - Infiintati in 2011, Damage Case este una dintre putinele trupe de Spee Metal din Romania. Fiind puternic influentati de trupe precum Motorhead (de unde si numele), Judas Priest, dar si de formatii de thrash, in perioada lui de glorie, directia muzicals este un mix de Speed/Thrash di Rock'n'Roll, mereu rapid, agresiv di old school. Pe scurt, Damage Case sunt "The Romanian Rock'n'Roll Psytol".
Damage Case inseamna: Dragos Coman - Chitara, Voce; Ioan Barbu - Chitara, Voce; George Nicolae - Bass; Codrin Stamate - Tobe.

Linear Disorder - Cu o activitate care incepe in vara lui 2016, Linear Disorder abordeaza un Melodic Death Metal avand printre influente de la Parkwat Drive pana la Dark Trankuillity sau Architects.Linear Disorder ineamna:
Mihail Georgescu - Chitara, Voce; Mihai Maciuca - Voce Chitara; Robert Valentin Bencze - Tobe; Ana Necula - Bass
 
Machiavellian God  - Machiavellian God si-a pus bazele in toamna anului 2016 ca proiect menit sa exploreze laturile intunecate ale psihicului uman folosindu-se atat de progresiile muzicale ale instrumentistilor Mihai Dinuta (chitara), Alex Gheorghe (chitara), Valentin Cristocea (bass) si Emi Ravasel (tobe), cat si de versurile profunde ale lui Vlad Plapcianu (voce). Omul care cunoaste suferinta, atat mentala cat si fizica, ajunge sa vada in aceasta o solutie pentru a-si depasi conditia.
Adoptand acest pricipiu de a-si cali victimele prin tortura, Zeul Machiavelic isi zdrobeste creatia pentru a o desavarsi. Formatia din Bucuresti este si castigatoarea din acest an a sectiunii Best Metal Newcomer din cadrul Metalhead Awards.Componenta Machiavellian God este urmatoarea: Vlad "Flip" Plapcianu - Voce; Mihai "Mike" Dinuta - Chitara; Alex "Bastardu" Gheorghe -  Chitara; Valentin Cristocea - Bass; Emi Ravasel - Tobe.
 
DET Open Air 2018 este un festival initiat de catre Bucovina si METALHEAD, gandit ca un festival in aer liber axat pe promovarea numelor noi din scena de metal romaneasca. DOA2018 isi propune sa invite publicul care isi doreste un show Bucovina sa descopere trupe noi selectate de catre membri si pe care acestia considera ca merita sa le promoveze, oferindu-le ocazia de a canta intr-un eveniment de anvergura.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:  Earlybird – 45 lei pana pe 20 aprilie; Presale – 50 lei pana pe 11 mai;  La intrare – 60 lei.
Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Un eveniment Tara de Sus si METALHEAD.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod