Bubu și Cristi Comaroni semnează coloana sonoră a serialului “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel

Cel mai nou serial realizat de Ruxandra Ion – “O grămadă de caramele” îi dă posibilitatea lui Mihai Cernea (Bubu) să îmbine actoria cu muzica. Pe lângă faptul că îl interpretează pe Miky Goga în producția de la Happy Channel, Bubu este și cel care a realizat coloana sonoră a serialului, împreună cu bunul său prieten, Cristian Comaroni.
După iSerialul “Când mama nu-i acasă”, Bubu și Cristian Comaroni s-au ocupat și de această data de muzica pentru serialul “O grămadă de caramele”, difuzat la Happy Channel în fiecare luni și marți, de la ora 19.00. 

“Eu și Cristian Comaroni semnăm întreaga coloană sonoră a serialului <<O grămadă de caramele>>. Am compus amândoi genericul (început și de final), însă acum, versurile ne aparțin integral. <<Blestemul>> este o piesă compusă de amândoi (muzica și versuri), iar piesa pentru Miruna se numește <<Mă atragi și mă Împingi>> și este făcută de Cristi Comaroni, a compus-o acum ceva vreme.
Când mi-a arătat-o, am știut că piesa asta i se va potrivi perfect Cristinei. Melodia este compusă de Cristi, la fel și versurile, iar eu am mai conturat-o armonic și am mai dat niște idei de cuvinte. Ne-am pus de acord cu direcția melodiei( este o piesă pop), am produs-o și am predat-o.:) Îi mulțumesc mult lui Cristi că a compus această melodie, pentru că am putut astfel s-o folosim în serial.”, mărturisește Bubu.

La vârsta de doi ani a început să bată la tobe, iar de atunci muzica i-a rămas marea pasiune, continuând mereu să se perfecționeze pe plan artistic.
Ulterior, și actoria a început să facă parte din viața lui.

În “O grămadă de caramele”, serial care se difuzează în fiecare luni și marți, la Happy Channel, Bubu este Miky Goga. “Pe Miky Goga îl regăsim la fel de ocupat ca și în iSerialul “Când mama nu-i acasă”, dar de data asta, începe să aibă sentimente puternice pentru unul dintre personaje. Nu vreau să vă spun mai multe, pentru că îmi doresc mult de tot să urmăriți serialul ca să vă dați seama despre ce este vorba.
În rest, Miky va trece prin multe situații, unele limită, iar povestea lui devine una foarte interesantă, așa că să nu ratați nici un episod!J”, spune Bubu.

“O grămadă de caramele”- serial filmat integral cu telefonul mobil, este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit de telespectatori numai la postul de televiziune Happy Channel, luni și marți de la ora 19.00. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod