Biletele VIP la show-ul “The Ultimate Thriller”- Michael Jackson s-au epuizat!

Membrii din fosta trupă a lui Michael Jackson se vor reuni pe 7 iulie pe o scenă imensă în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, la şapte ani de la moartea regelui pop. Biletele sunt puse în vânzare în reţeaua eventim.ro, iar cele la categoria VIP au fost deja epuizate. Încă se mai pot cumpăra bilete la alte categorii la preţuri începând de la 80 de lei.

România este prima ţară pe harta turneului mondial susţinut de trupa lui Michael Jackson. Foştii colegi de scenă ai regelui pop promit un show pe măsura aşteptărilor fanilor.

Prin efectele vizuale și tehnice, publicul român va putea revedea show-ul lui Michael Jackson. Pe scenă vor urca coregraful LaVelle Smith Jr, care i-a fost alături regelui pop pentru mai bine de două decenii, Michael Prince – compozitorul și inginerul de sunet; Jennifer Batten - celebra chitaristă care oferea cele mai electrizante solo-uri; Sam Sims– basist; backing vocal-ul; echipa tehnică de producție și dansatorii lui Michael Jackson le vor oferi fanilor acelaşi show prin care regele a cucerit lumea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod