Atenţie! Bărbaţii dau sfaturi anapoda partenerelor la cabina de probă

Femeile n-ar trebui să aibă încredere în sexul opus atunci când vor să-și cumpere haine. Doamnele dau în fiecare an 3 miliarde de euro pe haine pe care nu le poartă niciodată, din cauza sfaturilor anapoda oferite de bărbați, relevă un studiu citat de cotidianul britanic Daily Mail.

Femeile n-ar trebui să aibă încredere în sexul opus atunci când vor să-și cumpere haine. Doamnele dau în fiecare an 3 miliarde de euro pe haine pe care nu le poartă niciodată, din cauza sfaturilor anapoda oferite de bărbați, relevă un studiu citat de cotidianul britanic Daily Mail.

"Cum arăt?" - cea mai simplă întrebare pe care o femeie o rostește de nenumărate ori atunci când probează haine e o provocare dificilă pentru mulți bărbați. Unii răspund franc, însă cei mai mulți își induc în eroare partenerele mințindu-le, voit sau nu, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citând un studiu realizat de retailerul online britanic Very.

Mulți dintre bărbații chestionați au spus că erau prea speriați pentru a-și spune cinstit părerea despre gusturile vestimentare ale partenerelor.

70% dintre bărbații care au răspuns la sondaj au spus că nu au vrut să-și rănească partenerele cu părerea lor. În aceste condiții, nu este de mirare că femeile ajung să arunce în fiecare an 3 miliarde de euro pe haine pe care nu le îmbracă niciodată, potrivit studiului citat de jurnaliștii britanici.

Bărbații preferă să mintă atunci când se află la începutul unei relații decât să răspundă direct: "Da, fundul tău arată prea mare". Unu din zece consideră că un răspuns onest le-ar supăra pe partenerele lor și le-ar ruina planurile de weekend.

Un sfert din cei care au participat la sondaj au recunoscut că au mințit. 5% cred că un comentariu negativ nu ar fi uitat și ar putea fi folosit împotriva lor mai târziu.

O explicație pentru acest comportament al bărbaților este legată și de împrejurările în care femeile le pun întrebări despre cum arată. "O întrebare destul de intimă, precum «Fundul meu este mare?» poate fi destul de stânjenitoare pentru un bărbat, îndeosebi dacă îi este adresată în fața unei cabine de probă dintr-un magazin aglomerat", a declarat Julie Donnelly, purtătoarea de cuvânt a magazinului online Very.co.uk.

Totuși, onestitatea este cea mai bună strategie, de vreme de 82% dintre doamne spun că ar prefera un răspuns cinstit înainte de a-și cumpăra haine, notează Daily Mail.

Potrivit studiului amintit. o femeie cheltuie în medie 130 de euro pe haine pe care nu le îmbracă niciodată.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • basilio pe 17 Mai 2012, 12:47
    pe ocolite...

    pai daca spune barbatul ca fundul arata prea mare in rochia aia, risca sa-si ia o balacareala de zile mari, dar daca spune ca rochia are o croiala gresita si nu se aseaza pe fundul ei perfect, atunci va avea cea mai iubitoare femeie langa el :))

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod