Antonia își invită fanii să îi aleagă coafura

Dacă o admiri pe Antonia și te-ai întrebat cum își concepe look-ul de scenă, acum ai, în sfârșit, șansa de a-i alege chiar tu stilul! Pentru că artista își invită fanii să voteze look-ul preferat, iar ea îl va purta în cadrul evenimentului Digital Divas by AVON.

Fie că îți dorești să o vezi cu împletituri de Cosânzeană, cu bucle fabuloase de divă sau cu părul drept și elegant - apariția Antoniei depinde acum doar de voturile fanilor!


Look-ul Antoniei poate fi votat pe platforma https://www.avon.ro/vote-the-look până pe 24 aprilie, iar stilul de coafură care va atrage cel mai mare număr de voturi va fi ales de vedetă în ziua evenimentului și îl va purta pe scena Digital Divas by AVON 2018.
Antonia este nerăbdătoare să afle ce stil va aborda, așa că ajut-o, votând, să facă cea mai bună alegere!

În look-ul de Cosânzeană, împletiturile pot condimenta orice aparitie și pot fi punctul de start al conversațiilor.



Dacă alegi Diva Look - buclele mari și voluminoase sunt alegerea perfectă pentru momentele în care vrei să te simți fabuloasă.

Și pentru că părul perfect drept este o coafură fresh, potrivită oricărei ținute, Straight Forward Look denotă eleganță prin simplitate, fiind fidel principiului less is more.

Evenimentul de Gală în care Antonia va purta look-ul ales de fani, Digital Divas by AVON, este cea mai mare competiție ce premiază influencerii de beauty & fashion din România, care va avea loc pe 24 aprilie 2018 la Palatul Bragadiru din București.
Competiția este singura în care și publicul larg votează, alături de un juriu format din peste 30 de specialiști în domeniul modei, frumuseții și în online.

Digital Divas este un eveniment organizat de Avon și Evensys, în parteneriat cu Haagen-Dazs, McCafe, After Eight, Samsung și Rowenta. 


Antonia este ambasador AVON pentru gama de îngrijire a părului Advance Techniques.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod