Antonia & Band, Feli, Sore, Nicoleta Nucă, Jazzy Jo cântă la ProFM Super Girl

Miercuri, 8 Martie, începând cu ora 19:00, în ParkLake Shopping Center, sărbătorim fetele alături de cei mai tari artiști din România. Pentru ascultătoarele ProFM, 8 Martie înseamnă mai mult decât “Ziua Femeii”! 8 Martie înseamnă PRO FM SUPER GIRL, concert cadou pentru Super Fete!

Timp de cinci ani, ProFM a adunat cei mai în vogă artiști din România pe scena Super Girl. De la Vunk, Anda Adam, până la Voltaj, toți, rând pe rând au dedicat piesele lor cele mai iubite, de 8 Martie, fanilor Super Girl!

Pentru al șaselea an consecutiv, fetele se bucură de un nou concert SUPER GIRL! ANTONIA & Band, Feli, Sore, Nicoleta Nuca și Jazzy Jo vor face show pe cele mai cunoscute hit-uri ale lor, la ParkLake Shopping Center, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Capitală.

Evenimentul va fi prezentat de GreeG si Marius Onuc, matinalii ProFM.

Cei doi Dj-i se vor bucura de toata atentia artistelor urcate pe scena Super Girl, dar și de prezența invitatelor. Miercuri, 8 Martie, începând cu ora 19.00, la ParkLake Shopping Center, “Ziua Femeii” se pronunță astfel: PRO FM SUPER GIRL!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod