Andreea Marin și-a schimbat look-ul pentru un eveniment monden

Numeroase vedete din showbiz au sărbătorit aseară aniversarea salonului de înfrumusețare SUNGATE în cadrul unui eveniment cu totul special.
Cu această ocazie, câteva dintre acestea și-au schimbat look-ul făcându-și apariția la petrecere cu noi tipuri de coafură. Andreea Marin a optat, spre exemplu, pentru extensii și breton, având de această dată părul de o lungime impresionantă, prins în coadă, Lora a purtat o perucă în stil Cleopatra, Anda Adam a ales o perucă blondă și coroniță aurie precum o prințesă Disney, iar  Adelina Pestrițu a impresionat printr-o ținută vestimentară masculină, compusă din sacou supradimensionat și pantaloni din stofă până la nivelul genunchilor, accesorizându-și coafura cu o floare albastră prinsă de ureche.

Printre celebritățile prezente la evenimentul aniversar s-au aflat și Diana Munteanu, Ela Crăciun, Raluka, Nicoleta Nucă, Adina Buzatu, Vica Blochina, Amadeus, Adina Halas, Maria Radu, Oana Roman, Ilinca Obădescu, Sylvia.
Gazda evenimentului a fost Andreea Marin. “SUNGATE aniversează cinci ani de activitate în domeniul frumuseții. O echipă de specialiști cu experiență se perfecționează permanent pentru a ține pasul celor mai noi trenduri din industrie. Lansat în anul 2012 ca și studio de bronzare, salonul s-a dezvoltat pe parcurs și ca salon ce oferă servicii de coafor, extensii din păr natural, make-up, cosmetică, precum tratamente cu caviar sau diamant, epilare definitivă laser, montare gene false fir cu fir, extensii de gene tehnică japoneză.
De 4 ani, SUNGATE a devenit ambasador al celor mai exclusiviste branduri de extensii din păr natural din lume", a declarat Andreea Marin prezentând ulterior un film în care nume cunoscute din showbiz, printre care Diana Dumitrescu, Anda Adam, Raluca Badulescu și Ileana Badiu povestesc experiența personală la SUNGATE.  Discursul Andreei Marin a fost urmat de prezentarea tortului aniversar și de un recital energizant oferit de Anda Adam. Artista a interpretat live cele mai cunoscute hituri ale sale transformând locația într-un adevărat ring de dans.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod