Andreea Mantea revine la cârma emisiunii "Se strigă darul!", alături de Mihai Mitoşeru

Cunoscuta prezentatoare, Andreea Mantea, revine pe micile ecrane, odata cu debutul unui nou sezon, la carma emisiunii "Se striga darul!", la Kanal D, alaturi de Mihai Mitoseru. Indragita prezentatoare nu este straina de acest format, avand o vasta experienta in prezentarea acestui tip de reality show. Vedetele dau startul filmarilor pentru noul sezon al celei mai indragite emisiuni de la Kanal D, acestea fiind pregatite pentru o noua „batalie" a cuferelor pentru tinerii insuratei.

"Astept cu nerabdare sa colind din nou tara pentru a le oferi tinerilor casatoriti o lada de zestre cat mai plina ca sa aiba un start in viata mai lin.
Desigur ca telespectatorii vor avea parte de traditii inedite, vor cunoaste locuri si oameni noi, vor trai, prin intermediul micilor ecrane, emotia celor care isi intemeiaza o familie in fata intregii tari. Vor avea parte si de multe situatii comice pentru ca sunt hotarata sa castig. Ii asteptam cu drag pe cei care ne doresc alaturi sa se inscrie la casting
", a declarat Andreea Mantea.

Mihai Mitoseru subliniaza ca asteapta cu nerabdare noul sezon si este mai pregatit ca niciodata sa isi depaseasca limitele in incercarea de a-i face fericiti pe tinerii insuratei.

"De cand prezint aceasta emisiune mi-am invins fobia de albine, frica de a calari.
Eu o cunosc pe Andreea, stiu ca este un oponent puternic. Ceea ce este cu adevarat important este sa le oferim tinerilor o nunta de vis si, cu siguranta, amandoi vom face tot ce este nevoie pentru ca cel mai important moment din viata lor sa fie unul memorabil"
, a precizat Mihai Mitoseru.

Nu ratati ultimele editii  ale acestui sezon "Se striga darul!", cu cele mai spectaculoase nunti, cu Dianna Rotaru si Mihai Mitoseru, in fiecare sambata, de la ora 20:00, numai la Kanal D!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod