Andra și Mihaela Rădulescu – despre ținutele de la filmările pentru sezonul opt Românii au talent

Pe 16 februarie, de la 20:30, începe sezonul opt Românii au talent, iar cele două jurate, Andra și Mihaela Rădulescu, au ales și de data aceasta ținute spectaculoase, care li se potrivesc perfect și în care radiază. Dacă Andra are în acest sezon un stil clasic with a twist, cu multe elemente fresh și câteva accente glamour, Mihaela a abordat în general stilul rock, dar a optat și pentru ținute cu influențe din anii ’20, ’50 sau ’60.
”De regulă, nu port orice doar de dragul trendurilor. În primul rând, îmi doresc să mă simt bine în hainele pe care le port. Desigur, îmi place să arăt bine, pentru că și fanii mei își doresc să mă vadă de fiecare dată altfel. La preselecțiile pentru sezonul opt Românii au talent am avut ținute diferite, toate foarte frumoase, m-am simțit foarte bine în ele, iar acest lucru s-a văzut și s-a simțit. Și colegii din producție au fost încântați de vestimentația mea, la fel și echipa mea.”, a declarat Andra.

Mihaela Rădulescu a spus despre stilul vestimentar pe care l-a avut la filmările pentru sezonul opt Românii au talent: ”Întotdeauna încerc să nu mă gândesc la vreun fashion statement.
Anul acesta sunt rock în foarte multe ipostaze, dar am ales și momente în care m-am întors în timp în diverse epoci care-mi plac. Anii ’50, ’60 și chiar ’20, dar doar cu influențe din aceste perioade, bineînțeles. Am încercat mereu să rămân așa cum sunt. Nu încerc să mă transform în vreun personaj, nici să fiu victimă a ultimelor trenduri din modă. Încerc să nu uit cine sunt, ce-mi place cu adevărat și cum mă simt eu bine.”.
 
 

Începând din 16 februarie, în fiecare vineri seara, talentul autentic va intra în casele românilor prin intermediul show-ului suprem, Românii au talent!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod