Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu sunt gata să surprindă românii în sezonul șapte Românii au talent!

Mai sunt doar patru zile până când vom spune în fiecare vineri, de la 20:30, că Românii au talent! Prezentatorii, Smiley și Pavel Bartoș, sunt plini de energie, jurații, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, așteaptă cu nerăbdare să aleagă eroii sezonului șapte al celui mai tare show de divertisment, iar primii concurenți sunt gata să urce pe scena care schimbă destine și să cucerească o țară întreagă.
Juriul Românii au talent va aduce în acest sezon foarte multe surprize și va încânta telespectatorii cu momente memorabile încă din prima ediție.

·         Andi Moisescu a început filmările pentru noul sezon Românii au talent atunci când era în concediu! În prima ediție din acest sezon, îl vom vedea la munte, în timp ce se află pe pârtie, unde își demonstrează talentul pe snowboard.

·         Tot vineri, telespectatorii vor putea vedea cum arată o zi de filmări Românii au talent pentru Mihaela Rădulescu.
Drumul către masa juraților pornește chiar din aeroport, apoi în cabina Mihaelei din backstage, unde se pregătește înainte să întâmpine cele mai spectaculoase momente de pe scenă.

·         Andra va începe sezonul șapte Românii au talent într-un mod inedit: pe motocicletă, iar pe Florin Călinescu îl vedem înainte de începutul filmărilor, în mediul confortabil de acasă.

·         În prima ediție vom vedea reacțiile incredibile ale juraților în momentul în care pe scenă va avea loc ”un miting aviatic”.

·         Vineri, de la 20:30, vom vedea cui îi va spune Florin Călinescu: ”Este cel mai concentrat și condensat număr pe care, nu numai l-am văzut, dar aproape că...
te înțeleg, pe undeva mi s-a întâmplat și mie.” și de ce întreaga sală a izbucnit în hohote de râs atunci când juratul a făcut acest comentariu.

·         Un concurent cu un talent neobișnuit și surprinzător îl va face pe Andi să întrebe: ”Și-a băgat ficatul în omoplat, unde l-a dus?”

·         Andra și Florin vor încerca să încadreze un moment prezentat pe scenă într-o anumită categorie, iar Andra va spune convinsă: ”Asta nu e yoga, e bellydance!”

Începând din 17 februarie, în fiecare vineri, de la 20:30, telepectatorii vor urmări un spectacol extraordinar plin de grandoare și autenticitate și vor urmări cum eroii cuceresc România în sezonul șapte al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod