Alina Eremia se relaxeaza in tarile exotice

Alina Eremia, una dintre cele mai iubite si apreciate cantarete din Romania a ales sa inceapa anul 2018 cu o binemeritata vacanta departe de temperaturile scazute de la noi. Cu milioane de vizualizari pe youtube, tanara artista are mii de fani care ii sunt alaturi si care o sustin in cariera muzicala. Dupa an plin de concerte, emisiuni, evenimente, Alina a ales ca in urmatoarea perioada sa se relaxeze pe plajele din Thailanda.

Dorindu-si de mult timp o vacanta intr-un loc retras si linistit in care sa se bucure de soare si unde sa se relaxaze, Alina si-a planificat o vacanta alaturi de iubitul ei in Thailanda.
"Abia astept sa ajung in Thailanda. Am auzit foarte multe lucruri despre cultura, despre oameni si despre peisaje. In primul rand mergem acolo pentru relaxare si odihna, dar vrem sa si exploram tinuturile exotice. Tot ce imi doresc sunt cateva zile de liniste si soare. Nu imi trebuie mai mult pentru a-mi reincarca bateriile si pentru a incepe in forta 2018.

2017 a fost un an plin de proiecte pentru artista, cel mai important fiind lansarea primul album din cariera, 360. Materialul discografic cuprinde intreaga cariera muzicala a cantaretei, dar si evolutia acesteia ca artist, de aici si numele de 360.  Lansarea albumul a avut loc in cadrul unui concert pe care Alina Eremia l-a sustinut intr-o locatie din capitala, unde i-au fost alaturi apropiatii artistei, oameni din industria muzicala, dar si fanii artistei.

Cu sute de milioane de vizualizari pe Youtube si cu toate piesele pe radio, frumoasa artista se poate lauda cu o cariera de invidiat.
Fiind una dintre cele mai apreciate cantarete din showbiz-ul romanesc, Alina Eremia s-a facut cunoscuta publicului prin serialul “Pariu cu Viata”, iar aventura ei in lumea muzicii a inceput impreuna cu Lala Band . Piese precum “Cum se face” si “Cand luminile se sting”, “Poarta-ma”, sau “Imi dai curaj” s-au bucurat de un real succes si se regasesc pe albumul 360, pe care artista l-a lansat in luna noiembrie a anului trecut.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod