Alice Peneaca a facut furori la Verona!

Alice Peneaca a avut o aparitie vestimentara de neuitat la un mare eveniment desfasurat in Italia. Cunoscutul model a purtat un elegant costum alb Styland la petrecerea Intimissimi on Ice, organizata in celebrul Amfitearu Roman din Verona. Pe covorul rosu frumoasa romanca a fost admirata si fotografiata de reprezentantii Mass Media sositi din toata lumea.

Alice Peneaca a purtat o tinuta Styland, compusa din pantaloni evazati din stofa premium, dublati integral cu matase, sacou din stofa premium si esarfa matasoasa neagra, outfit completat de o camasa neagra, transparenta, care i-a transformat aparitia intr-una sexy si provocatoare.


Alice Peneaca s-a numarat printre invitatii speciali ai evenimentului, alaturi de Irina Shayk, Catrinel Menghia, Anja Rubik, Chiara Ferragni si Barbara Palvin. In cadrul spectacolului pe gheata, care a devenit deja o traditie pentru brandul de lenjerie italian, tenorul Andrea Bocelli a sustinut un recital special.

Styland este alegerea vestimentara si a altor vedete consacrate din Romania. Piesele vestimentare si accesoriile Styland au fost purtate pana acum de Alexandra Dinu, Andra, Delia, Andreea Berecleanu, Carmen Negoita, Ana Morodan, Geanina Ilies, Mihaela Calin, Diana Munteanu, Nicoleta Nuca, Carmen Bruma, Mirela Vaida, Adelina Pestritu, Lidia Buble.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod