Adrian Titieni joacă în “Fructul oprit", noul serial al Antenei

Cu o vastă experiență în lumea filmului și a teatrului, Adrian Titieni se regăsește în distribuția serialului “Fructul oprit”, pe care Ruxandra Ion îl pregătește pentru Antena 1. Îndrăgitul actor a început deja înregistrările pentru noua producție care va intra în curând în grila postului de televiziune.
În noua producție realizată de Antena 1, Adrian Titieni îl înterpretează pe Tudor Caragea, un arhitect pasionat de pictură și de artă în general. Este o fire calmă, blajină care caută mereu stabilitate și liniște. Tudor provine dintr-o familie foarte bogată cu origini boierești. După moartea soției, s-a concentrat asupra creșterii copiilor săi, punând viața personală pe locul secund. Lucrurile se schimbă în momentul în care el cunoaște o femeie mult mai tânără decât el.
O întâlnește pe Sonia la cimitir, acolo unde merge la mormântul soției, iar ea la mormântul tatălui său.

“Personajul meu din <<Fructul Oprit>> este interesant și provocator, într-o circumstanță cu oameni, despre oameni, despre viață, despre noi înșine. Este o echipă foarte interesantă și am parteneri care mă pun în condiția de a de-abia aștepta să începem. Sper ca această provocare să mă pună să mă ridic la nivelul așteptărilor”, declară Adrian Titieni despre serialul Antenei 1.

După ce a citit scenariul, actorul a realizat că are foarte multe lucruri în comun cu Tudor Caragea, personajul său din “Fructul oprit”.
“Aproape în toate trăsăturile personajului mă regăsesc, nu am însă același statut social și nici același statut financiar, dar legat de relația umană sunt enorm de multe lucruri care au făcut și fac parte din viața mea.”, spune îndrăgitul actor despre personajul său.

Inspirat dintr-un celebru roman turcesc, “Fructul oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, care va avea lansarea în curând la Antena 1. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod