Admiral C4C arestat la filmarile videoclipului “Hello”

Admiral C4C, artistul internațional de origine nigeriană îndrăgostit de România, a avut parte de senzații tari și multă adrenalină la filmările celui mai recent videoclip al său desfășurate weekendul trecut în Cluj. Cântărețul a fost vedeta unui scenariu incredibil sub ochii îngroziți ai petrecăreților care nu înțelegeau ce se întâmplă. Admiral C4C a fost ridicat de polițiști și jandarmi înarmați în timp ce filma câteva cadre pentru videoclip într-un club de fițe din Cluj, însă toata întâmplarea care a înspăimântat publicul din locație făcea parte dintr-un scenariu bine elaborat de echipa de producție.

“A fost un moment de groază.
Încă sunt în stare de șoc. Petreceam cu prietenii mei într-un local unde ne simțeam bine și ne distram, când dintr-o dată au năvălit în club jandarmii, cu pistoale
”, a declarat un participant de lângă masa artistului. Un alt petrecăreț din local povestește “În timp ce eram în club, am văzut brusc polițiști cu pistoale care au ridicat o vedetă foarte cunoscută, după cum am aflat ulterior de la alți prieteni că era vorba despre cântărețul Admiral c4c. Nu știu motivul pentru care l-au căutat, dar el și prietenii lui erau cu foarte mulți bani la ei și cheltuiau non-stop pe băuturi scumpe, fiind înconjurați de femei înainte de asta.
A fost o experiență nebună, cum numai în filme am văzut
”.

După succesul internațional al piesei “Turn it up” feat. Dr. Alban, artistul de muzică reggae-dancehall, Admiral C4C, propune în prag de sărbători un nou single, “Hello”, însoțit de un videoclip pe măsură. “Este o poveste de dragoste ca-n filme. În prim plan avem un tânăr care își caută cu sinceritate jumătatea, să trăiască împreună o iubire perfectă. El caută o persoană pe care să o poată iubi pentru tot restul vieții sale.
Atunci când găsește persoana potrivită nu ezită deloc în exprimarea și dovedirea iubirii sale față de persoana iubită în orice moment sau situație
”, spune Admiral C4C despre conceptul clipului.

Și pentru ca scenariul să fie complet, controversata scena cu pistoale, poliție și adrenalină dă sarea și piperul videoclipului, Admiral C4C fiind luat de poliție din dragoste. Din considerente artistice și de veridicitate a reacțiilor, echipa de producție a decis ca petrecăreții clubului clujean să nu știe de episodul arestării, reacțiile acestora fiind cele scontate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod