A fost lansat oficial videoclipul imnului "Bravo, ai stil!"

Atmosfera incendiara, in weekend la "Bravo, ai stil! All Stars", Gala in care surpriza cea mai mare si aplaudata a fost vizionarea, in premiera, atat de telespectatori, cat si de echipa show-ului, a clipului imnului emisiunii, interpretat de Alex Velea.

Alex afirma ca muza lui in conceperea textului si a muzicii a fost chiar partenera sa de viata, Antonia, s-a declarat impresionat si emotionat la vederea produsului final."Felicitari acestei echipe fantastice! Felicitari fetelor! Ati aratat extraordinar!", si-a manifestat artistul bucuria imediat dupa vizionarea videoclipului, in premiera, in cadrul show-ului.  Muzica acestui videoclip a fost compusa de Alex Velea si Theea Miculescu, textul e semnat de Alex Velea,  Theea Miculescu si Kastha John, orchestratia le apartine lui Razvan Matache si lui Florin Buzea.

Regia videoclipului e semnata de Andrei Stoian, DOP (Director of  Photography) este Catalin Popescu.Filmat chiar in platoul "Bravo, ai stil! All Stars", videoclipul le-a pus in valoare in mod special pe concurentele emisiunii, parca mai seducatoare si mai indraznete ca niciodata.

Emisiunea in care a fost lansat videoclipul imnului "Bravo, ai stil!", a adunat in fata micilor ecrane peste un milion de fani (1.203.000), in minutul de aur, inregistrat la 23:19. Emisiunea a plasat Kanal D pe primul loc in audiente, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania, cu 4,1% Rating si 19,8% cota de piata, pe National, si cu 4,1%Rating si 18,7% cota de piata in ceea ce priveste publicul de la orase.

Pe Comercial, statia s-a pozitionat pe locul doi, la mica distanta de primul clasat, inregistrand 4,3% Rating si 19,3% cota de piata (top in attach), in intervalul difuzarii show-ului.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod