3 Doors Down - 3 Doors Down

Formatia de rock americana 3 Doors Down lanseaza albumul cu acelasi nume!

Cel de-al patrulea album de studio al rockerilor din Mississippi este inca o capodopera a genului, in stilul inconfundabil 3 Doors Down; un material pe masura succesului inregistrat de albumul anterior (castigator a mai multor discuri de paltina) "Seventeen Days", lansat in 2005.

La fel ca si precedentul, "3 Doors Down" a reusit sa debuteze pe primul loc in topul Billboard 200. La nici o luna de la lansarea din Statele Unite, albumul a inregistrat vanzari de peste 500.000 de exemplare.

"3 Doors Down este" "cea mai reusita colectie de cantece din carierea de pana acum a formatiei 3 Doors Down" (Associated Press), dar si "un album reprezentativ pentru o cariera rasplatita deja cu multe discuri de platina" (Billboard Magazine).
Contine single-ul "It’s Not My Time".

Materialul discografic, produs de Universal Music Romania, poate fi achizitionat din magazinele de specialitate la pretul de 29.9 Ron.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • monica pe 5 Mar 2012, 16:45
    hi

    i love the band three doors down i love the songs here without you ,let me go ,and away from the sun like anoter like the real life ...i realy love this band and i thing you guys make a good group...i like verry much your voice brad arnold ....and you are verry cute .so thias is my opinion .....i love the "three dors down."

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod