2019 incepe cu serialul „Povestea noastra”, la Kanal D!

Anul 2019 va incepe, la Kanal D, cu serialul turcesc ”Povestea noastra”, cu paginile extraordinare din viata unei familii greu incercate, in care iubirea isi face loc parca pentru a compensa loviturile unui destin ce pare potrivnic. Din 1 ianuarie, de la ora 20:00, fanii serialelor turcesti vor deschide primele file de istoria intensa a acestei familii cu sase copii, care se lupta sa supravietuiasca intr-unul dintre cartierele cele mai sarace ale Istanbulului. Productia „Povestea noastra” va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 20:00.
Multi dintre telespectatori se vor regasi in situatiile comune sau mai putin obisnuite cu care se confrunta protagonistii si vor avea bucuria sa o reintalneasca pe Hazal Kaya („Feriha” si „Iubire ascunsa”) interpretand-o pe Filiz, personajul central feminin, o tanara ambitioasa care devine ca o adevarata mama pentru fratii mai mici.  Filiz preia fraiele intretinerii familiei numeroase, cu responsabilitati cu mult peste cele tipice varstei sale, dupa ce mama lor ii abandoneaza. Isi face datoria din iubire si nu se plange de nimic, in ciuda comportamentului deviant al tatalui lor, alcoolic, Fikri (interpretat de Reha Ozcan).  Desi sunt saraci, copiii au invatat sa gestioneze asemeni unor adulti responsabili grijile care nu ii ocolesc.  In timp ce Filiz isi dedica viata fratilor ei,  impartasind nemultumirile sale doar celei mai bune prietene, Tulay (Nesrin Cavadzade), brusc apare in viata ei charismaticul Baris (Burak Deniz).
Acesta incearca sa o impresioneze cu fiecare ocazie pe Filiz, in timp ce fata crede ca in existenta ei nu este loc pentru dragoste si se lupta cu sentimentele pe care i le trezeste chipesul tanar. Povestea de dragoste dintre Filiz si Baris se complica atunci cand isi face aparitia Cemil (Mehmetcan Mincinozlu), ofiterul de politie indragostit si el de frumoasa tanara.
 
Hazal Kaya a devenit cunoscuta telespectatorilor din Romania cu rolurile din „Feriha” si „Iubire ascunsa”. Inainte de a deveni una dintre cele mai cunoscute actrite din Turcia, a aparut in mai multe reclame si a cochetat cu lumea modelingului.
Absolventa a Universitatii din Istanbul, sectia Arte Frumoase, Hazal a studiat vioara si baletul. In serialul „Povestea noastra”, tanara impresioneaza inca o data prin naturaletea cu care isi interpreteaza partitura actoriceasca.
 Nu pierdeti, incepand din 1 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 20:00,  la Kanal D, „Povestea noastra”, o emotionanta incursiune in viata unei familii care lupta sa isi pastreze unitatea si caldura, dar si sa supravietuiasca intr-un mediu care pare sa nu ofere nicio sansa.
Iubirea este firul rosu care ii conduce pe protagonistii serialului spre lumina, spre aflarea adevarului si gasirea solutiilor. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod