Un nou concept de fitness - Bodyshape Transformation Center

Industria de fitness se confruntă cu o problemă din ce în ce mai des întâlnită. Conform statisticilor, 4 din 5 oameni își fac abonament pe un an la sală de fitness, dar merg doar de câteva ori. Ei renunță ușor pentru că au un program foarte încărcat, dar, în mod special, pentru că nu sunt motivați și se plictisesc ușor de modul de a face sport în sălile clasice de fitness, cu aparate. Tocmai de aceea a fost nevoie de o schimbare revoluționară în modul în care se face sport, să fie mai distractiv, mai eficient și gândit astfel încât să ofere rezultatele dorite, în timpul dorit, garantat.

Irina Alionte, cea care a lansat conceptul Bodyshape Transformation Center, a analizat piața de fitness și a identificat lacunele acesteia, dorind să îi ajute pe acești oameni simpli, normali, care nu sunt sportivi, să slăbească și să ajungă în formă, în timp scurt, și să îi motiveze să facă mișcare cu plăcere și să nu mai abandoneze lupta cu kilogramele în plus. Tocmai în acest scop a apărut conceptul său revoluționar Bodyshape Transformation Center, lansat mai întâi peste hotare și, recent, și apoi România. Acest nou concept îmbină antrenamentele de grup, ghidate de antrenori experimentați, cu plan nutrițional și, în mod cu totul nou, cu coaching-ul pe partea de motivatie & mindset.

În acest mod, în România au reușit să slăbească mii de bucureșteni, care au dat jos, de la sosirea conceptului în România, peste 3000 de kilograme și 20.000 de centimetri din talie.

Noi îmbinăm antrenamentele de grup cu un plan nutritional personalizat și cu sedințe de coaching pentru ca cei care doresc să slăbească să fie echilibrați emotional, să învețe să fie motivați și să se simtă bine atunci când vin la ore. Să nu perceapă mersul la sală ca pe ceva plictisitor, cum este la sălile cu aparate, sau ca o corvoadă. Este indicat să ai cultura rezultatelor, să știi de la bun început cât vrei să slăbești și în cât timp. Antrenorii și specialiștii care au grijă de tine trebuie să îți supravegheze evoluția și să știe cum să intervină pentru a atinge targetul.

De exemplu, așa cum este programul nostru nou, de a slăbi garantat 6 kilograme în 6 săptămâni.

1. Atmosfera de familie și comunitate unită. Sălile de fitness clasice nu promovează o atmosferă de familie și comunitate unită, în cadrul căreia să se pună accent pe socializare. La noi clienții devin prieteni și se motivează reciproc.
2. Personalizarea antrenamentelor pentru arderea grăsimilor. La clasele de grup obișnuite de la sălile de fitness (de ex: aerobic, zumba), nu există nicio personalizare a antrenamentelor și nu se ține cont de nivelul sau obiectivul de fitness al fiecărui participant în parte.  De asemenea, antrenamentele cu aparatele de fitness – fără un antrenor personal și un program structurat bazat pe obiective - sunt monotone și au rezultate minime în procesul de slăbit, întrucât un om obișnuit nu are cunoștințele necesare să își creeze un plan de antrenament.
3.
Nu este sustenabil financiar. Colaborarea cu un antrenor personal nu este sustenabilă pe termen lung din cauza tarifelor mari (200-500 euro/lună), pe lângă abonamentul plătit la sala de fitness.
4. Plan de nutriție simplu și ușor de urmat. La sălile de fitness obișnuite, clienții care doresc să slăbească nu primesc niciun fel de sprijin pe partea de nutriție – o componentă esențială în procesul de transformare corporală. În plus dietele de pe Internet sunt de multe ori în contradictoriu, iar unele dintre ele chiar îți pot afecta sănătatea.
Știm cât de important este să comunici. O persoana este delăsătoare până când ne cunoaște, până vede senzația și plăcerea de a lucra cu noi. Nouă nu ne pasă de persoanele cu care lucrăm doar în cadrul antrenamentelor, nu vrem doar să îi antrenam și, după aceea, să nu ne intereseze cum se simt, noi suntem persoanele care îi sprijină și ne pasă ce fac ei acasă, ce mănâncă, cum se simt dupa o zi de job, daca îi supără ceva.

Nu ne multumim să încasăm un abonament de la o persoană care nu frecventează sau face mișcare doar sporadic. Facem echipă cu membrii noștri și suntem direct interesați ca ei să obțină rezultate.
In cazul în care lucrăm cu persoane care încep să renunte după o vreme la antrenamente, le scriem, îi contactăm, organizăm mereu noi provocări, antrenamente tematice, astfel încât să le menținem motivația ridicată și să îi atragem să vină în continuare. Suntem conștienți că fără prezență la antrenamente, nu pot avea rezultatele dorite. Noi îi îndemnăm mereu să își aloce măcar o oră pe zi pentru ei, nu neapărat să facă un antrenament sau miscare, ci să facă orice altceva față de rutina zilnică, să meargă la un masaj, la o piscina, la un film sau orice altceva
”, declară Irina Alionte . 

Irina Alionte este o tânără antreprenoare de 29 de ani care, la puţin timp după terminarea studiilor în Marea Britanie, a fondat Bodyshape Transformation Centre – singurul centru de transformare corporală care garantează rezultatele. Ideea sa atipică de a combină fitness-ul şi atmosfera de club s-a dovedit a fi o mişcare extraordinară, ce s-a extins în câteva universităţi din UK, astfel primind premiul pentru Best Business Growth și finanțare de la Guvernul Britanic.

Din dorinţa de a aduce în România know how-ul britanic, la începutul anului 2015, Irina a pus bazele Bodyshape Transformation Centre în cartierul Aviației din Bucuresti – singurul centru de transformare corporală din România care care îmbină antrenamentele personalizate, nutriţia şi coachingul pentru dezvolarea personală.Echipa sa de experţi în transformare corporală a reuşit să topească peste 3,500 de kg de grăsime si 20,000 de centimetri din talie în doar câteva luni de la deschidere, ceea ce a atras şi mai mult atenţia presei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod