UltraLipo te scapa de kilogramele in plus

UltraLipo este un nume deja consacrat in beauty, rezultatele sale remarcabile recomandandu-l ca cel mai performant echipament de slabire localizata.
UltraLipo este un nume deja consacrat in beauty, rezultatele sale remarcabile recomandandu-l ca cel mai performant echipament de slabire localizata.

Intotdeauna ne vom dori recorduri in materie de slabire si solutii care ofera silueta perfecta peste noapte, rar UltraLipo nu este deloc departe de astfel de performante. Testele clinice dovedesc o reducere medie de patru centimetri in prima sedinta de tratament, dar s-au inregistrat si rezultate spectaculoase ca 6, 9 si chiar 12 centimetri pierduti la o singura sedinta.

La doar 8 luni de la lansarea in Romania, UltraLipo a reusit performanta de a deveni vedeta incontestabila, fiind aparatul de slabire preferat al tuturor.

In Statele Unite sunt renumite clinicile de liposuctie pentru impactul covarsitor asupra frumusetii, in Europa insa lucrurile stau altfel.
Europencele sunt mai reticente la ideea de bisturiu.

Ultralipo actioneaza direct asupra celulelor adipoase pe care, sub presiunea undelor cavitationale, le distruge definitiv, urmand ca grasimile astfel fluidizate sa fie eliminate cu ajutorul drenajului limfatic.

"Numarul adipocitelor scade fara sa existe efecte secundare. Tratamentul nu este dureros si nici nu are efecte negative, in schimb ofera o surprinzatoare metamorfoza, modificand radical linia corpului si restructurand exact acele zone cu depuneri inestetice
", spune Sorina Bratu – Manager Keiko SlimSpa.

Tratamentul incepe cu o sedinta de 20 de minute de ultrasunete menite sa inmoaie legaturile dintre adipocite si sa "pregateasca terenul" pentru un maxim de rezultate.
Urmeaza ubertehnologia cavitatiei, care scade numarul adipocitelor, rar la sfarsit, pentru drenajul limfatic, Sorina Bratu – Keiko SlimSpa, propune un presomasaj cu Presso Symphony.

"Recomand doar o sedinta de tratament (300 lei) pe saptamana, astfel incat corpul sa poata elimina corect si total grasimile. Dupa doar 3 sedinte, linia corpului este redefinita. In cazul persoanelor supraponderale poate fi nevoie de 6 pana la 12 sedinte", continua Sorina Bratu.

Pentru pastrarea siluetei, Sorina Bratu recomanda continuarea cu o dieta sanatoasa si cu un abonament pentru terapii de intretinere a formei corporale, de exemplu electrostimulare, masaj transdermic cu DermoCell sau impachetari la infrarosii.

 
Spre deosebire de alte aparate de cavitatie existente pe piata, care doar micsoreaza stratul de grasime - lucru care se poate realiza cu majoritatea tratamentelor de slabire, UltraLipo distruge pe loc adipocitele si modifica (in minus) linia corpului.
 
Pentru mai multe detalii despre UltraLipo System, poti vizita www.ultralipo.ro.
Poti beneficia acum de tratamentul UltraLipo la salon Keiko Slim Spa. Pretul unei sedinte este de: 300 lei.
 
Adrese:
Keiko SlimSpa 1
Bd. Magheru nr.29, mezanin
(Romana, deasupra cinematografului Studio)
Telefon : 021/316.55.97
e-mail:office@keiko.ro

Keiko SlimSpa 2
Str. Constantin Daniel nr.3, et.1
(a 2-a strada pe dreapta pe Lascar Catargiu, mergand dinspre Romana spre P-ta Victoriei; in spatele sectiei de Politie 1)
Telefon : 021/311.04.48
 
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Emi pe 13 Mai 2012, 15:10
    Nici un rezultat

    Nici un rezultat,povesti ca slabesti din prima,sau e bataie de joc.Am platit 3 sedinte,sper sa nu fie degeaba,dar deocamdata...........

    0
    0

  • Duta Mihaela pe 25 Apr 2011, 18:51
    tarife

    Bna ziua, as dori daca se poate sa mi spuneti cat costa un abonament UltraLipo,..si cat timp trebuie sa treaca intre sedinte...si daca am 61 kg, imi pot face? va multumesc si astept raspunsul dvs...va multumesc

    0
    0

  • andreea pe 24 Sep 2009, 14:22
    in iasi

    unde pot gasi in iasi sau imprejurimi un salon in care exista aces aparat?multumesc

    0
    0

  • STELA DINCA pe 20 Sep 2009, 20:03
    cuperoza

    As dori daca se poate adresa de la cabinetul Sorinei Bratu. Multumesc frumos.

    0
    0

  • Mihaela pe 16 Iun 2009, 12:01
    Am scapat de aripioare cu Ultralipo

    eu aveam pbleme cu aripioarele, slabeam dar aripioarele tot urate se vedeau. am apelat la ultralipo de gura unei prietene ce a avut rezultate, si nu am regretat. Rezultatul a fost WOW!! 3.2 cm din fiecare parte. e mare lucru in 90 min sa devii slaba:P

    0
    0

  • Sorana pe 16 Iun 2009, 11:59
    Ultralipo m-a ajutat sa slabesc

    Cu ultralipo am reusit sa scap de burta inestetica. am dat jos 6.7 cm in prima sedinta. nu imi venea sa cred cand am vzt ca am fusta larga la abdomen:)) va recomand cu mare inima.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod