Tratamentele minune ale acestei veri!

Vara si-a intrat deja in drepturi si este momentul sa facem putina ordine in modul in care ne ingrijim tenul. Esential este sa ne protejam cat mai mult de soare, sa ne hidratam si sa ne hranim sanatos. Adela Terci, specialist la Dr Renert Body Line, are cateva sfaturi extreme de pretioase pentru noi. “Pentru hidratarea interna recomandam consumul de antioxidanții (ceaiul verde). Un alt truc ar fi folosirea unor agenți de exfoliere la nivelul fetei (acid salicilic si acid glicolic) pentru o curățare si regenerare constanta a pielii.

Iar pentru îngrijirea corpului recomandam gomajul cu sare de mare, efectuat săptămânal".

In saloanele din Romania se folosesc din ce in ce mai mult aparate si proceduri care fac furori la Hollywood. Adela Terci ne spune ce face cel mai laudat tratament al momentului, HydraFacial, folosit de Madonna, Kim Kardashian sau Paris. “Este o hidrodermabraziune ce combina simultan curățarea, exfolierea, extracția si hidratarea pielii. Tratează liniile fine, ridurile, porii măriți, tenul acneic si petele de vârsta.
La noi in beauty boutique este unul dintre cele mai solicitante tratamente. Iar efectele lui sunt imediat vizibile.

Si, pentru ca deseori ne gandim ca suntem mai pricepute decat specialistii, Adela Terci are un sfat extrem de util. “Nu faceti automedicamentatie, nu folositi creme la recomandarea prietenilor/familiei, ci doar cele prescrise de un specialist si nu încercati sa va faceti extracții acasă! Folositi cu incredere aparatura profesionala si apelati, intotdeauna, la sfatului unui specialist.

Tenul vostru este extrem de important si, odata distrus, este foarte greu de reparat.

Tratamentele cu HydraFacial sau Intraceuticals, din ce in ce mai cautate, sunt accesibile doar in anumite saloane din Bucuresti. Ce efecte au ele? “Tratamentele nu produc niciun disconfort, nu e nevoie de timp de recuperare, pielea este instant mai curată si hidratată.  Efectele se vad in medie o luna, dar depinde foarte mult si de îngrijirea pielii facuta acasă, hidratare si chiar si orele de somn. Tratamentul de curățare se repeta lunar (Hydrafacial), iar cel de hidratare (Intraceuticals) la o saptamana, cel mult 2 saptamâni.



Cat despre preturi: “nu este un tratament scump, fiind comparabil cu un tratament cosmetic clasic iar avantajele sunt destule (durează mult mai putin, se lucrează steril, capetele fiind de unica folosința, fără disconfort si timp de recuperare”, spune Adela Terci, specialist la Dr. Renert Body Line.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jojo pe 27 Mai 2017, 02:45
    uratica adela terci -specialist in estetica

    cea care apare in poza are o fizionamie imbatranita cu pometi prea umflati... si face reclama unei clinici de estetica :)))))

    0
    0

  • Ela pe 9 Dec 2016, 02:45
    Adela terci

    Cea care promoveaza aceste tratamente face o contra-publicitate acestor interventii,dupa parerea mea, fiind destul de putin atractiva.

    1
    0

  • Elan pe 10 Iun 2016, 00:35
    Adela Terci sugestie

    Adela Terci ar trebui sa incerce si ea aceste tratamente .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod