Tratament anticelulitic Vacustyler

Pentru a-ti putea oferi cele mai noi solutii de ingrijire, My Center a adus in Romania aparatele si tratamentele celebrului doctor Rudolf Weyergans.
Pentru a-ti putea oferi cele mai noi solutii de ingrijire, My Center a adus in Romania aparatele si tratamentele celebrului doctor Rudolf Weyergans. Inovatiile pe care le-a adus in acest domeniu i-au adus recunoasterea la nivel international si, o data cu ea, denumirea de "Regele celulitei".

Vacustyler este un tunel vacumatic, dezvoltat de dr. Weyergans, folosit in tratamentul impotriva celulitei si problemelor de circulatie (vase sparte, diabet, arterite si alte probleme majore, lipoame de grasime).


Principiul de functionare consta in crearea unei presiuni negative alternative ritmice. Vacuumul creat stimuleaza circulatia si detoxifierea organismului.

Tratament complet automatizat cu origini in medicina spatiala, acest tunel vacumatic are aplicatii si in medicina vasculara. Sedinta de tratament dureaza 30 minute si poate fi repetata la orice interval de timp se doreste.

Preturile unei sedinte Vacustyler sunt:

Sedinta 30 minute - simplu – 60 RON
Sedinta 30 minute, cu tratament Weyergans – 120 RON
My Center, Strada Glodeni nr.
3 - Incinta Club Pescariu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod